Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Cheatami na Pla

DawCioS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Wiem , że było już wiele takich tematów ale już jestem taki zdenerwowany i sfrustrowany tym , że męcze się z tymi chatami od 2 dni i wszystko mi nie działa .Próbowałem już zainstalować dmg od neona , stone detektora v2, i DH , Ale wszystko oczywiście nie działa , I na domiar złego w Multi od kamera przestała mi działać opcja szukania rudy bosów/metinów.

Jeżeli umiesz której z tych rzeczy naprawić , albo poprawnie zainstalować lub masz jakieś uwagi napisz do mnie na gg 23119423 lub napisz na pw , mogę jeszcze podać skype będzie łatwiej

Proszę o pomoc z góry dzięki !. Bo zaraz nie wytrzymam ;///

Opublikowano

Odinstaluj grę, cheaty, usuń wszystkie pliki związane z Metin2.

Następnie pobierz go od nowa, pobierz od nowa KamerModa i wgraj.

Do tego możesz użyć :

MobberHack:

http://www.mpcforum.pl/topic/833891-dl-metin2-python-mobberhack-v3/

ObjectDetector:

http://www.mpcforum.pl/topic/834466-dl-metin2-python-object-detector-v2/

MH:

http://www.mpcforum.pl/topic/858200-dl-multihack-by-francoiz-v10spolszczony/

Wszystkie cheaty wyżej wymienione napisane są w pythonie przez co nie ma możliwości, że któryś Ci nie zadziała.

Opublikowano

Próbowałem już go kiedyś wgrać , wgrywałem pyld.mix do folderu z grą (działało), ale potem trzeba grać jeszcze podv2.pyc itp , i wtedy już gra nie chciała się uruchomić

Opublikowano

DMG Na PLU na skille nie działa ale na hity tak odnosnie kamer multihacka też już nie działa :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

JAk nie działa jak działa używałem dzisiaj , ale zauważyłem , że piszesz na każdym temacie "Cheaty na pla nie istnieją lub nie działają " i nie wiem czy do końca można ci ufać :D

Opublikowano

Nie piszę takich bzdur i mi nie wkrecaj. ..To szukaj se dmg hacka na skille haha marne szansę że znajdziesz działającego.

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

JAk nie działa jak działa używałem dzisiaj , ale zauważyłem , że piszesz na każdym temacie "Cheaty na pla nie istnieją lub nie działają " i nie wiem czy do końca można ci ufać :D

Dmg na skille już dawno nie działa.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dmg na skille już dawno nie działa.

No nareszcie ktoś kto wytłumaczy takiej osobie a on ciągle swoje i jeszcze będzie mi tu wkręcał ze ja w każdym takim temacie tak piszę . OMG...

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

Dobra ziomuś nie płacz, znalazłem już DMG więc nie wciskaj mi tutaj farmazonów . Dla tych którzy szukają naprawdę działających cheatów (tym którym kamer nie wystarcza) polecam szukać na forach miedzy krajowych

Opublikowano

Dobra ziomuś nie płacz, znalazłem już DMG więc nie wciskaj mi tutaj farmazonów . Dla tych którzy szukają naprawdę działających cheatów (tym którym kamer nie wystarcza) polecam szukać na forach miedzy krajowych

Nie ciskam farmazonami tylko mówię jak jest ,nie lubię kłamców :)

fananit.png

Pomogłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...