Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Teamspeak - BFP4F

myku18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem zwiazany z tsem i bfem

Na ts mam ustawione mowienie na przycisk ( ALT) i normalnie dziala wszystko , lecz jak jestem na oknie bfa to ts nie reaguje na moje spamowanie w przycisk alt . Zeby grac i mowic jednoczesnie musze przed wlaczeniem gry trzymac ALT , lecz wtedy mam tak jakby ciągłe nadawanie :c

Macie jakies propozycje co zrobic ?

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Musisz odpalic TS z folderu gdzie masz zanstalowanego i jako administrator

@edit: mialem ten sam problem na windzie 7 z ventrilo to moze byc to samo z ts-em

Opublikowano

A może chodzi o to, że przycisk ALT jest odpowiedzialny za coś w bf'ie ? :) Ja osobiście mam pod Z i wszystko reaguje. :)

Opublikowano

Jak nic nie pomoże to ustaw wychwytywanie głosu, a pod jakiś inny przycisk (np u mnie numpad - ) przypisz mutowanie mikro.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Przypisz mutowanie mikrofonu pod klawisz polecam tylde (~) bo większość ludzi którzy ustawiają na przycisk za szybko go puszczają i jest coś w tym stylu:

To ja ide na bas... i domyśl sie ki huj ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...