Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta lol #2

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to znowu ja xDDD. Mam pytanie czy jak dostane wszystkie dane razem z emeilem to bd pewny ze nikt mi nie zapiepszy konta? ;] Link do aukcji:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3690850367

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Zawsze jest taka szansa, z tego powodu ze może sobie spisać np. numery rachunków za RP napisać do riota ze mu ukradli konto i je odzyska. A tak poza tym od kiedy dział "pogaduszki" stał się działem o lol'u :) ?

Opublikowano

Kupno kont nigdy nie jest pewne. Nie ryzykował bym i sam bym dobił ten poziom. Możesz dużo kasy stracić...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie kupuj. Koles napisze, że skradziono mu konto, przejdzie test czy to jego konto i mu oddadzą, a ty stracisz kase.

Opublikowano

Ja bym nie ryzykowal. Koles w kazdej chwili moze odzyskac to konto. A pozatym 110zl za srebro? NIe mozesz sam zrobic konta 30lvl i sam wbic srebro? To nie wymaga jakis specjalnych umiejetnosci

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Haha - 110zł za takie konto? Dałbym nie więcej niż 40zł.

Nie polecam od niego kupywać, stylistyka pisania (jakby od niechcenia - czytaj. pismo gimbusa), brak ocen, no chyba że chcesz poczuć się oszukanym po paru dniach ;).

Q8RSpz8.png

8372383248.png
Opublikowano

1.Może Cię okraść-musisz trafić na uczciwego sprzedawce.

2.Konto jest kompletnie nieopłacalne(za słaba dywizja za taką kasę,niby postaci ma dużo ale niee ).

3.Użytkownik ma małą ilość pozytywów.

4.Za dużo kasy,żebyś mógł ją stracić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...