Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Syndra

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! Nie żeby było zaraz mase flamu, albo docinek że Mądrala nic nie wie...

Mam takie pytanie odnośnie Syndry: Czy warto ja kupić ? Nada się do tfów?

I jakie picki będą od niej lepsze za tę cenę? No i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

To teraz co najlepsze z tej trójki co wymieniłeś? ;>

wliczając te ostatnie nerfy i buffy.

Czy są jeszcze inne propozycje?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Syndra jest teraz świetnym pickiem.Zwiększony dmg po wymaxowaniu q, range z e.Na midzie łatwo farmić,uciec od ganka, w TF ma mase zalet.Zacznijmy od użycia ulti i natychmiastowego zabicia przeciwnego apc/adc. (jak nie zabijemy to zostanie mu niewiele na pasku życia) Gdy dobierają się do Ciebie używasz odrzucenia i Twój team ma kupiony czas, możesz bronić dzięki temu swojego adc który IMO. może przechlić szale zwycięstwa na Twoją stronę.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Co wy gadacie ze syndra to kupa :( to jest jeden z najlepszych ap na midzie. Bardzo latwo o 1st blooda, kontruje prawie wszystko na midzie. Kosmiczny burst (w late masz adc/apc na q+w+ulti). Ma tez swietny roaming. Naprawde swietna postac godna polecenia. Wystarczy ogarnac I easy carry game

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Krótka piłka, bo teraz narobili mi zamieszania z Fizzem...

Która z tych postacie będzie przydatniejsza i większa dominację okaże na midzie?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Imo bierz Syndrę, Fizz dostanie nerfa, a do Syndry sie nie zapowiada (niedawno zbuffowali jej E). Ciężko ją skontrować, na linii tylko z Fizzem mam problemy (dokładniej z jego E), a tak to niszczę wszystko, co się rusza. Postać godna polecenia.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Postać caster, szybko Ci się znudzi, jakieś hard cc typu silence/stun i już ssie. Zawsze rozwalam ją Lux. Jej plusem jest ogromny dmg oraz hard cc na E, które nie pozwala na zgankowanie jej junglerem bez mobilności. Ja bym jej nie kupił.

Opublikowano

nie jest do dupy i nie polecam bardzo trudna do opanowania

To że jest ciężka do opanowania to nie znaczy że jest do dupy.

Syndra ma potężnego bursta, w TF dużo może zdziałać, lecz ma jeden minus, jej combo tak cholernie ciężko wycastować, że jest małe prawdopodobiństwo że trafisz wszystkimi skillami jedną osobę, zwłasza takiego mobilnego Zeda lub Kassadina.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...