Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwera Pokemon OTS - wypisujcie wszystkie jakie znacie

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Jak w Temacie szukam serwera pokemon ots aktualnie gram na padventures i mi sie znudził jak możecie wypisujcie wszystkie istniejace pokemon ots będe wdzięczny

Opublikowano

OTS = Open Tibia Server... Nie pisz skrótów skoro nie znasz ich pełnego znaczenia..

chodziło mi o pokemony na silniku tibi :)

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pokemon online to najgorszy ots pod słońcem. Administrator ignorujący potrzeby gracza, sam staraciłem konto z zawartością wycenianą około 90 złotych. Dodam iż to sam główny admin zmienił mi pasy i olewał mnie przy próbie kontaktu. Najlepiej zacząć grać na jakimś zagranicznym serwerze, gdzie nie liczy się tylko hajs, a dobre samopoczucie gracza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Olá jogadores, venho lhe mostrar um jogo de poketibia muito interessante baseado inteiramente no anime e jogos das nintendo. PSoul é o nome do servidor, um servidor que existe a mais de 3 anos, com um ótimo gerenciamento para que você possa se divertir sem se preocupar com bots, hackers, rollbacks e corrupção.

Site Oficial: psoul.net/

Att. Shaul

Obrigado!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witaj gracze pochodza pokazac bardzo ciekawy poketibia gier calkowicie na podstawie anime i gier z Nintendo. PSoul jest nazwa serwera, serwer, który istnieje od ponad 3 lat, z wielkim zarzadzania tak mozna sie dobrze bawic, nie martwiac sie o boty, hakerami i cofanie korupcji.

Strona oficjalna: psoul.net/

Att Szaul

Dziekujemy!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello players, come show you a very interesting game poketibia entirely based on anime and games from nintendo. PSoul is the name of the server, a server that exists for more than 3 years, with a great management so you can have fun without worrying about bots, hackers, corruption and rollbacks.

Official Site: psoul.net/

Att Shaul

Thankz!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

naprawde nikt z was nie wie o pokexgames.com? najwiecej graczy wsrod wszystkiich serwerow i dopracowany "ots" ciagle aktualizacje itp.

Opublikowano

gralem w to ;] po wbiciu 22lvla znudził mi się i przeżuciłem się na 4fun

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...