Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jaki telefon z Androidem polecacie? Do 500-600zł (nie ma stałej granicy), najlepiej już sprawdzony.

Najlepiej z fotkami, wadami i zaletami.

Pozdrawiam.

P.S Każdy sensowny post otrzyma lajka.

mpc.png

Opublikowano

jeżeli chodzi o androida to 100% HTC One - używany kupisz w granicach 800zł.

Dużo lepszym pomysłem byłby zakup używanego iphona4- to istne zastąpienie komputera, wracając, najlepszą opcją moim zdaniem jest HTC One, korzystałam przez jakiś czas :)

Opublikowano
Opublikowano

Sony Xperia J na początku grudnia walnie rok jak ją mam i sprawuje sie bardzo dobrze, bateria trzyma przy przeciętnym użytkowaniu 4 dni (rozmowy+sms+internet 3G/WiFi) najdłużej trzymała mi 11 dni. Posiada androida 4.1.2, który bardzo dobrze sie na niej sprawuje, nie ma lagów zwiech czy coś. Wygodni leży w ręce dzięki wyprofilowanejklapce baterii, którą można wymienić na taką innego koloru. Aparat z bliska wręcz genialnie fotografuje dokumentu A4 itd, z daleka radzi sobie gorzej lecz nie dużo. Ekran gorilla glass jest tak wytrzymały, że w 1 miejscu mam tylko mały punkcik porysowany od kluczy, które były w kieszeni z telefonem. Dide LED na spodzie można zaprogramować w taki sposób by świeciła różnymi kolorami w zależności od powiadomienia. Warto dodać, że jest to najlepiej sprzedający sie telefon grudzień 2012 - marzec 2013. Polecam jako posiadacz. :)

1,0,pr_2013_8_18_14_57_24_887.jpg

1378331621-U719057.png

Opublikowano

jeżeli chodzi o androida to 100% HTC One - używany kupisz w granicach 800zł.

Dużo lepszym pomysłem byłby zakup używanego iphona4- to istne zastąpienie komputera, wracając, najlepszą opcją moim zdaniem jest HTC One, korzystałam przez jakiś czas :)

hTC One za 800zł? Coś Ci się chyba pomyliło :D

Polecam Ci xperie arc s

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

hTC One za 800zł? Coś Ci się chyba pomyliło :D

Polecam Ci xperie arc s

ja kupiłam używaną lekko uszkodzoną na licytacji za 750 :P

Opublikowano

LG L9 najlepszy telefon cena/jakość, powinieneś go wyrwać w przedziale jakim podałeś. Jedyna wada tego telefonu wg. mnie to bateria, która trzyma kilka godzin przy włączonym wifi bawiąc się nim cały czas, pamięć wbudowana tylko 4GB, jeśli dla ciebie to mało możesz dokupić microSD do 32GB oraz aparat który ma tylko 5Mpx. Jeśli nie przeszkadzają ci te wady to bierz śmiało idealny jest do przeglądania internetu, słuchania muzyki, dobre parametry 2x 1Ghz i 1GB, żadnych awarii również nie doświadczyłem.

Opublikowano

ja kupiłam używaną lekko uszkodzoną na licytacji za 750 :P

Sorry byłem lekko zdziwiony ja brałem nowego z allegro i płaciłem kilka tygodni temu 1900.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...