Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]: | Pomysł na pluginy - serwer HARDCORE! |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jak pewnie większość z Was wie tworzymy od jakiegoś czasu serwer hardcore. Jako, że chcemy go stworzyć nie tylko dla graczy, ale razem z nimi piszemy ten temat z zapytaniem -- Jakie chcielibyście unikalne pluginy zobaczyć na serwerze hardcore?
Już kilka oryginalnych pomysłów zrealizowaliśmy i nagrodziliśmy, dlatego jeżeli macie pomysł na większe, mniejsze oryginalne pomysły pisać śmiało! ;)

Pozdrawiam. :-)

Opublikowano

Chcialbym abyscie sie zamkneli kolejne milion edycji

Topic@

Mozna dodac systemy generowania dungeonow gdzie bedzie do pokonania giant czy cos a z niego wypadac diax blok bedzie miec 600HP

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Nowe craftingi których nie da się wykonać. ( siodło, zbroje itp.)

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Nowe zestawy itemków - itemki, które są mocniejsze, ale wymagają specjalnych umiejętności.
System umiejętności - zręczność, siła + system levelowania i wbijania punktów umiejętności.

Jakiś ranking, inny system rankingu, coś innowacyjnego. Proponuje jeszcze jakiś inny system dropu.
Możecie dodać jakiś panel gracza - manipulacja kontem gracza na serwerze przez stronkę.
Plugin na wymianę - coś typu /handel nick
Mogę pisać jeszcze wiele. Jeżeli potrzebujecie pomocy, to piszcie śmiało. Jestem w stanie wykonać pluginy pod taki serwer.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Te co na GuildCraft były epickie te craftingi siodeł , te te różdzki te x100 logowanie

I chcemy Magiczną Kose za 30 zł spoko ? Taką co bierze 3 serca gościom z prot IV

HAHAHHAH I TAK WAM TO NIE WYPALI ŚMIECIE

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Po raz 1 od dłuższego czasu rozśmieszył mnie jakiś temat na tym forum. Autorskie wtyczki? Hahahaha -.- gówno prawda. To wszystko skript :3. A co do pana Avateyrs, było już 100 edycji. Więc nie myśl, że my - czyli gracze mamy jakiekolwiek nadzieje na ten pseudo projekt z "autorskimi wtyczkami" które są w necie.

"~Ekipa x-Hard.pl"

No to ja w takim razie

~ Artur Białuszyński.

Njolbrim moim idolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...