Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z obrazem

xxczosnekkxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , jak w temacie mam problem z obrazem , a ten problem występuje z niewiadomych dla mnie przyczyn . Konsole podłączyłem do monitora (24 cal , kabel HDMI) za pierwszym uruchomieniem konsoli pokazała mi się na monitorze informacja : "czy jestem w stanie przeczytać to co jest tutaj napisane w jakości 1080p" zaznaczyłem Tak , ponieważ dałem bez problemu przeczytać - wszystko było przejrzyste i wyraźne . Kiedy odpaliłem grę już tak nie było - gra była dosyć rozmazana i "nieczytelna" wszystko co było wokół było bardzo mało detaliczne , cały obraz nagle był bardzo jasny .Kabel , który kupiłem nie wiem co za marka , był za 50 zł a sprzedawca zapewniał , że jest to dedykowany kabel HDMI . Nie ustawiałem żadnych opcji w Konsoli raczej zostawiłem to wszystko żeby się z Automatu zrobiło.

Opublikowano

Zobacz czy to nie gra, moze byc plyta zarysowana i to moze byc przyczyna tak ja w moim CoD BO

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...