Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie mogę się połączyć z WiFI Sony Xperia e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam taki problem Klikam na WIFI mam sieć gdzie nie ma hasła . Pokazuje mi ta sieć klikam połącz czekam chwile i nic nie łączy mnie .A innym telefonem łączy .Dodam że telefon jest nowy z salonu ma 4 dni .

down@

Robiłem reset telefonu ustawianie na fabryczne i nic czytałem w necie że dużo osób miało/ma taki problem.

Opublikowano

A jakim telefonem się łączysz? Wi-Fi może nie działać z Xperią E, ze względu na to, że E może posiadać gorszy moduł.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Łącze się samsungiem galaxy young. i Ale mi się zdaje że to sony ma problem

A pisze, podczas łączenia się z siecią, coś poza "trwa łączenie..."? Poczekaj z 5 - 10 minut. Może akurat połączy. Pamiętaj, że do routerów niektórych może podłączyć się ograniczona ilość urządzeń. Jeżeli przy próbie łączenia się Xperia masz podłączony do sieci Samsung, to go odłącz i spróbuj ponownie. Jeśli jednak i to nie zadziała, pozostaje serwis.

17052109001382846035.png

Opublikowano

A pisze, podczas łączenia się z siecią, coś poza "trwa łączenie..."? Poczekaj z 5 - 10 minut. Może akurat połączy. Pamiętaj, że do routerów niektórych może podłączyć się ograniczona ilość urządzeń. Jeżeli przy próbie łączenia się Xperia masz podłączony do sieci Samsung, to go odłącz i spróbuj ponownie. Jeśli jednak i to nie zadziała, pozostaje serwis.

Nic chyba jednak oddam go do serwisu ;) dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...