Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BARB] pomoże mi ktoś zrobić barba na mp 4-5?

Asteex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam barba 60lvl ( jakieś 10min temu wbiłem ) i chciał bym go ubrać bym na mp 4-5 śmigał bez problemów, mam 23mln ( ale mam klejnoty które mogę sprzedać za mniej więcej 20mln ). Nim postanowiłem napisać ten temat poszukałem czegoś na necie o ubraniu barba za tą sumę, ale nic nowego nie znalazłem. :/ Więc czy mógł by mi ktoś powiedzieć co kupić do 40mln golda by mój barb dawał rade farmić na mp 4-5?

Czekam na odp i pozdrawiam. :)

P.S tu link do mojej postaci :

eu.battle.net/d3/pl/profile/Asteex-2728/hero/25920438
Opublikowano

Na poczatek porób crafty z sila a nie int. Wymien skorna - jesli chcesz skorna to z sila 1300 dps jakims lohem najlepiej jak nie o furia i mieczyk jakis (loh cd slot)

Ogólnie to nie masz nic na postaci... set NK musisz miec.

Popatrz jaki ubiór maja inni i szukaj podobnego w swoim przedziale cenowym.

Opublikowano

Na poczatek porób crafty z sila a nie int. Wymien skorna - jesli chcesz skorna to z sila 1300 dps jakims lohem najlepiej jak nie o furia i mieczyk jakis (loh cd slot)

Ogólnie to nie masz nic na postaci... set NK musisz miec.

Popatrz jaki ubiór maja inni i szukaj podobnego w swoim przedziale cenowym.

Ehh... co do craftów to jest problem z esencjami, ale dzisiaj troszkę pogram to może parę wyloce. a co do reszty już się za to biorę. :) thx za odp i czkeman na więcej, bo w d3 to ja zielony jestem.

p.s co to ten "nk" set? ( sorki, ale ja nie za bardzo ogarniam diablo 3 :/ )

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupiłbym:

raki z 250 siły + socket to jakies 2.5kk-3kk (mają odpo na wszystkie żywioły).

Wieczne rządy nieśmiertelnego króla 190 siły (mają odpo na wszystkie żywioły). =od 1kk-3kk

Plemienny pas nieśmiertelnego króla 250 siły + kradzież życia od 500k-2kk można kupić już takie coś

Hełm triumf nieśmiertelnego króla 220 siły + socket od-500k do 3kk

A reszte z craftu .

Ja z takim eq ogarniam solo ubery mp7

Mam 170k dps unbuffed

nk-NIEŚMIERTELNEGO KRÓLA

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupiłbym:

raki z 250 siły + socket to jakies 2.5kk-3kk (mają odpo na wszystkie żywioły).

Wieczne rządy nieśmiertelnego króla 190 siły (mają odpo na wszystkie żywioły). =od 1kk-3kk

Plemienny pas nieśmiertelnego króla 250 siły + kradzież życia od 500k-2kk można kupić już takie coś

Hełm triumf nieśmiertelnego króla 220 siły + socket od-500k do 3kk

A reszte z craftu .

Ja z takim eq ogarniam solo ubery mp7

Mam 170k dps unbuffed

nk-NIEŚMIERTELNEGO KRÓLA

ok, thx. a mam pytanko, mógł byś mi podać twój battletag? chciał bym zobaczyć twoje eq xD

Opublikowano

Tak tak tylko miecze jeszcze :P

Nk to set nieśmiertelnego króla - kolega powyżej nawet Ci go rozpisal ;)

ok, już teraz brakuje mi tylko esencji na craft i miecze.

p.s polecił byś mi jakieś miecze? bo z kasy zostalo 16mln tylko ;( a furia i sierp drogie :( nie wspominając o tym ze przydal by sie jeszcze klejnot na crita z 100% :/.

Opublikowano

Jedną z droni musi byc buława lub toporek, wiadomo ze z dziura, kradzieżą zycia i obrazeniami od trafien krytycznych DPS ponad 1000 ale taka bron ksztuje wiecej niz 16m ;/

Skoro masz malo kasy poszukaj skorna, najlepiej tez z kradzieżą zycia, obrazenia od krytyka ok 180, sila ok 200 a jaki dps to juz dopasuj na jaki Cie stac.

Jak masz malo kasy to sprzedaj ten szmaragd a weź słabszy i pomalu wrocisz do najlepszego.

Opublikowano

Jedną z droni musi byc buława lub toporek, wiadomo ze z dziura, kradzieżą zycia i obrazeniami od trafien krytycznych DPS ponad 1000 ale taka bron ksztuje wiecej niz 16m ;/

Skoro masz malo kasy poszukaj skorna, najlepiej tez z kradzieżą zycia, obrazenia od krytyka ok 180, sila ok 200 a jaki dps to juz dopasuj na jaki Cie stac.

Jak masz malo kasy to sprzedaj ten szmaragd a weź słabszy i pomalu wrocisz do najlepszego.

ehh co do kasy to jestem na tyle zdesperowany ze nawet rozwazam zakup golda na allegro. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...