Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy z działu VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś jeszcze ma VIP'a ( mnei się skończył ), i mógł by podesłać pluginy chociaż z 1 strony wszystkie tam zawarte pluginy ? pozdrawiam.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nawet jeśli dostaniesz taki skrypt, to będzie bezużyteczny bez VIP'a.

@up:

Zadziałać zadziała, ale bez VIP Prediction/pakietów to nie będzie taki sam skrypt.

Opublikowano

(Nie jestem pewien)

Przecież VIP'owskie pluginy mają inny kod i działają tylko wtedy, kiedy masz VIP'a.

Nawet jeśli dostaniesz taki skrypt, to będzie bezużyteczny bez VIP'a.

@up:

Zadziałać zadziała, ale bez VIP Prediction/pakietów to nie będzie taki sam skrypt.

Ja wiem, że nie zadziała, lecz po prostu potrzebuje takiej paczki :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ja wiem, że nie zadziała, lecz po prostu potrzebuje takiej paczki :)

Napisz na PW i powiedz mi czego dokładnie chcesz.

@Marcoly

Ahh.. no chyba że w taki sposób. Wiesz może czy ZoomHack jest opłacalny do użytku :)?

8372383248.png
Opublikowano

Wszystko sie da...jedznakze czesto skrypty maja czesci "encrypted" czyli zakodowane jak np plugin Prodiction.

Przydalby sie ktos kto ogarnalby decryptowanie kryptow :D

Opublikowano

To pomoze ktos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...