Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielska wersja rom?

Attrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, to poczekamy sobie jeszcze niecałe 3 tygodnie :). Szczerze mówiąc, myślałem, że europejska beta będzie gdzieś na przełomie grudnia/stycznia, a tu proszę.. Uwinęli się :) Z okazji wystartowania europejskiej strony RoM (riseofmetin.com), można też o dziwo spotkać polską betę (riseofmetin.pl), z której radziłbym jednak nie korzystać ^^. Mam tylko nadzieję, że europejskie wydanie RoM będzie choć trochę przypominało (jak nam obiecali twórcy) metin2...

1377019234-U697852.png

Opublikowano

No, to poczekamy sobie jeszcze niecałe 3 tygodnie :). Szczerze mówiąc, myślałem, że europejska beta będzie gdzieś na przełomie grudnia/stycznia, a tu proszę.. Uwinęli się :) Z okazji wystartowania europejskiej strony RoM (riseofmetin.com), można też o dziwo spotkać polską betę (riseofmetin.pl), z której radziłbym jednak nie korzystać ^^. Mam tylko nadzieję, że europejskie wydanie RoM będzie choć trochę przypominało (jak nam obiecali twórcy) metin2...

ta rzekomo polska beta to po prostu password phishing by dostać konta z darmowym packiem itemsów za 25€.

57199140501148694665.png

Opublikowano

ta rzekomo polska beta to po prostu password phishing by dostać konta z darmowym packiem itemsów za 25€.

Sad but true :D

1EU7aJ.jpg

Opublikowano

@Lukas3142 powinieneś mieć warna za ten durny spam

@PhoEnix9332 dzięki masz lajka. Temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...