Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [MPC] WRLauncher by weeedx

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

WRLauncher by weeedx

1319394209-U173186.png

Wykonałem prosty launcher który według mnie może się przydać początkującym użytkownikom forum. Nie ma potrzeby zmiany nazw i tym podobnych zabiegów które mogą sprawiać trudności. 

Opis działania:

Dzięki launcherowi mamy wszystkie hacki z forum w jednym miejscu. Uruchamiamy je jednym kliknięciem (uruchamia jako administrator) dzięki czemu nie biegamy po folderach i nie szukamy hacka, mamy wszystko pod przyciskiem. Ciekawą funkcją jest to że łatwo możemy uruchomić kilka hacków na raz. Oto dowód:

172807.jpg

Jak widać na jednym hacku funkcja SuperJump jest wyłączona a ja jestem w powietrzu (drugi hack no menu). To tyle z jego funkcji. Jeśli nie klikniemy na żaden przycisk uruchamiający hacka to gra uruchomi się bez hacka. Aby zaktualizować grę co środę uruchamiamy normalny launcher. Po aktualizacji hacki nie będą działać i trzeba czekać na ich aktualizację. 

Teraz opis instalacji:

1. Pobieramy instalator który jest na dole. 
2. Uruchamiamy go. 
3. Podajemy ścieżkę do folderu z zainstalowanym WarRock'iem. Przykładowo:
D:\WarRock EU
4. Po wypakowaniu uruchamiamy plik WRLauncher by weeedx.exe
5. Uruchamiamy hacka którego chcemy. Ikonki z pytajnikami przeniosą nas do opisu hacka na forum. Przyciski Hack 1 i Hack 2 uruchamiają hacka (Opisy odpowiadają hackom, są obok nich). Przycisk z logo forum przenosi nas do głównej strony forum. Start gry uruchamia grę. 
6. Launcher musi być w głównym folderze WarRocka. Po wypakowaniu nic nie przenosimy, nic nie usuwamy. 

Przed wypakowywaniem zalecam wyłączyć antywirusa, ponieważ znajdują się tam injectory które mogą zostać usunięte jednak są w 100% niegroźne. 

Launcher będzie aktualizowany w miarę potrzeb. Jeśli będzie miał "wzięcie" i będzie przydatny to będę dodawał hacki na bieżąco.

Miłej zabawy! 

1319394236-U173186.png

1384812601-U688524.jpg

1319394245-U173186.png

Win 7 Ultimate 32 bit

win7 x64

1319394199-U173186.png

Całej paczki (z hackami i injectorami):

https://www.virustotal.com/pl/file/2d2d6b86dd6178c096a291acdc4b87ec4fdb4020fb5914838fbd6ae4edffaaf4/analysis/1385239937/

Samego launchera (bez hacków i injectorów):

https://www.virustotal.com/pl/file/bf40e3dd7826e2c64147e9acb820a9e68d88d5d0b6ab5844e0e2a5614a5d76a4/analysis/1384112846/

1319394189-U173186.png

http://www.sendspace.pl/file/17c5f950ead82e35db1c2cb
Opublikowano

Aktualizacja. Wersja v1.1 zawiera:
- trzy hacki (weeedx v1.1, i3turbo v0.1, BuRn3R v1.5)
- drobne zmiany stylistyczne (teraz mamy nazwę hacka na przycisku)

1384194805-U688524.png

Planowane zmiany w najbliższych wersjach:
- dodanie automatycznego aktualizowania programu i hacków

- sprawdzanie czy są zainstalowane programy potrzebne do uruchomienia hacka (NET.Framework itp.)

Download zmieniony na nowy.

Opublikowano

Zamiast czarnego tła proponuję scalić przyciski z białym tłem. Dużo bardziej estetycznie wyglądać będzie ;)

Oraz, czy planujesz inne wersję z innym tłem, bo np wersja z medyczką jest lepsza ^^

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dobre pomysły :)
Postaram się to zrobić w najbliższej wersji. Wydaje mi się że zrobię możliwość wyboru interfejsu i będzie dla "fanów" każdej postaci :D

Co do przycisków - scalę tylko przycisk minimalizowania i zamykania, ponieważ gdy zabiorę tło pozostałym to napis zleje się z obrazkiem i będzie jeszcze gorzej :unsure:

Opublikowano

Ja jak to uruchamiam i sie instaluje ale nie do końca .. jest początek i sie wyłącza ... -,- dajcie paczke Winrar

Opublikowano

"Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono d3dx9_43.dll.Sprobuj ponownie zainstaloac program, aby napirawic ten problem"

To mi pisze gdy wybiore hacka i klikam start gry, :)

A jak klikne ok. To sie wlaczawarrosc ale nie z hackiem ...

P.S uruchamiam jako admin i wylaczony anti-vir

Opublikowano

Zainstaluj DirectX, Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010, NET.Framework 3.5 oraz 4.

Jeśli nie zadziała to pobierz ten plik:

http://speedy.sh/Vpnew/D3DX9-43.dll
https://www.virustotal.com/pl/file/0b28546be22c71834501f7d7185ede5d79742457331c7ee09efc14490dd64f5f/analysis/1384276421/

I wklej do folderu:

C:\Windows\System32

Jeśli wyskoczy okienko że plik istnieje to kliknij kopiuj i zamień. Powinno działać :) W sumie to spróbuj najpierw od wklejenia tego pliku.

Opublikowano

Na gorze forum masz "upload". Wybierasz zdjecie i klikasz wrzuc. Pozniej wstaw srodkowy kod do posta.

@up

-,^

Nie musisz. Po prostu uruchom normalny WRLauncher z siwa ikonka

Opublikowano

Sciagnelem to co napisales i gdy chce otworzyc to niemam tej ksiazki winnrara tylko plik i pisze ze "wrlauncher weedx.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win 32 co robić ?..Pomozcie z hackiem plox xD

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz z wyłączonym antywirusem.

@@@@@@
Temat zamykam do czasu pojawienia sie nowych hackow na forum. Po tym dodam nowa wersje z ciekawymi zmianami i aktualnymi hackami :)

Wersja 1.2:
-Nowy hack
-Usuwanie starych hacków z poprzedniej wersji launchera (przycisk Usuń stare hacki)
-Aktualizowanie klienta (przycisk Aktualizuj gre)
-Przeczyszczony kod, lżejsza aplikacja

-Małe zmiany kosmetyczne instalatora

SS:

671222.jpg
Opublikowano

Osobiście sam patent uważam za godny uwagi. Dopracowałbym go. Zrobiłbym go na zasadzie ładowania dllków do injectora, zapisywanie profili. Niemniej jednak, oprawa graficzna wydaję mi się lekko paintowska.

Myślę że injector jest fajny dla polskich użytkowników. Jakbyś chciał pomyśleć o szerszym zakresie, to przemyśl mój pomysł.
Można by było zrobić injector w którym dostępna jest opcja polska/angielska ewentualnie jeszcze niemiecka.
W środku byłby przycisk do importowania dll'ki. Warto by było wykorzystac tu opcję zapisu profili, dzięki czemu nie trzeba byłoby za każdym razem ładować dll'a.
Pozdrawiam, Sniper.

Opublikowano

To tak, zaczne od tego ze to nie jest injector a launcher :D on uruchamia injectory ktore wstrzykuja hacki, oczywiscie z prawami administratora co wydaje mi sie, ze zaoszczedzi wielu klopotow. Zapisywanie profili mozna by przemyslec ale jak przemyslalem to wydaje mi sie ze tego nie zrobie. Dlaczego? Po pierwsze wystarczy jedno klikniecie aby uruchomic hacka, a po drugie po aktualizacji moze akurat nie bedzie takiego hacka jaki zostal zapisany w profilu i bedzie klopot. Aplikacja juz i tak chyba zaoszczedza kilku minut klikania, zmiany nazwy itp.

A co do innych jezykow - nie. Inne fora maja tego typu rzeczy w swoich jezykach. Stworzylem to dla uzytkownikow mpc i nigdy nie bedzie innej wersji jezykowej niz Polska. I co do tego ostatniego to tutaj nie musisz pobierac hacka, zadnych dll'ek. One sie instaluja razem z launcherem i uruchamiasz je wlasnie jednym przyciskiem, ktore chcesz i ile chcesz :)

Opublikowano

Ja wiem o czym mówisz, właściwie mówię o innej koncepcji, praktycznie nowym programie.
Myślę że nie byłoby nic na przeszkodzie stworzyć inny, który byłby bardzo prostym programem, importującym dllki, dzięki czemu nie trzeba robić żadnych rename'ów ani nic.

Opublikowano

Aktualizacja do wersji 1.4!
Aktualne hacki.
Jeszcze lżejsza aplikacja (grosz do grosza)

Troszkę zmodyfikowałem kod i nie wykrywa już aż tylu wirusów <3
I to głównie tyle.

Download:

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2d2d6b86dd6178c096a291acdc4b87ec4fdb4020fb5914838fbd6ae4edffaaf4/analysis/1385239937/
Opublikowano

Ja wiem o czym mówisz, właściwie mówię o innej koncepcji, praktycznie nowym programie.

Myślę że nie byłoby nic na przeszkodzie stworzyć inny, który byłby bardzo prostym programem, importującym dllki, dzięki czemu nie trzeba robić żadnych rename'ów ani nic.

Wcale to nie jest niestety jego koncepcja ani nowy program, m.innymi już na forum takie coś było od speakera, lecz z jego hackami.

Również takie coś miał ktoś z epvp ;P

Aktualizacja do wersji 1.4!

Aktualne hacki.

Jeszcze lżejsza aplikacja (grosz do grosza)

Troszkę zmodyfikowałem kod i nie wykrywa już aż tylu wirusów <3

I to głównie tyle.

Download:

Skan:

Dobra robota, jedynie zgłoś się do jakiegoś grafika! :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...