Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer

LancexD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie chciałem napisać, ze jestem nowy i nie wiem czy pisze ten temat w odpowiednim dziale... Jeśli nie to przepraszam i proszę o nie usuwanie.

A wiec tak, chciałem Was zapytać czy nie znacie jakiegoś fajnego harda, chodzi mi tutaj o serwer typu Global tzn. Najlepsza bron to tryton ew. Jedna więcej (np. Runiczny lub coś innego), zbroja niebianka lub jedna więcej. Mogą być epickie biżuterię które przerabia się z niebianek lub innej biżuterii.

Jeśli ktoś zna takiego harda to bardzo proszę o podanie nazwy, bo ja szukałem i niestety nic sensownego nie znalazłem.

Dodam, ze nie interesuje mnie ravia czy balmora. Concordia w zasadzie też grałem tam od początku i w zasadzie osiagnolem topke i wszystko to co chciałem:P, serwer bardzo mi się podobał i szukam właśnie takiego w typie Concordii tylko ze z mniejsza ilością graczy bo to był jeden z powodów dla których skończyłem tam grę.

Z góry dzięki, jeszcze raz przepraszam jeśli zły dział :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...