Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] brak /usr/home/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM !

to moj pierwszy temat wiec prosze o wyrozumialosc daje plusy :) otoz polega on na tym zakladam serwer metin2 na vps z exone.pl i wszystko zrobilem poprawnie wchodze w /usr i szukam home lecz go nie ma mysle moze zrestartuje serwer i tez go nie ma szukalem i szukalem postanowilem zrobic reinstal serwera kolejne 4h czekana na porty mysql itd a folderu nadal brak otoz jak to naprawic? z ogry dzieki

Specjalista
Opublikowano

Może nie masz wgl w plikach folderu home.

Lub może go nie grałeś,zależy jakie masz pliki.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

no wlasnie chodzi ze nie mam ogolem folderu home

nie moge wgrac przecierz plikow serwerowych bez home bo tam pownnem je wypakowac

Opublikowano

a dokladnie jak go stworzyc mozesz jakas instrukcje napisac ? ten folder mam zapelnic moimi plikami potem tak ?

Opublikowano

Po prostu dodajesz sb w ftp folder home, nadajesz prawa 777 i wgrywasz tam game i po sprawie ;p

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

dzieki raczek :) moge prosic gg wsprawie jakich kolwiek pytan ostateczny werdykt czy dziala podam okolo godziny 23 :)

Opublikowano

wsumie moge go przezucic z pulpity dobra dziekuje po 22-23 rozdam plusy ;) bo sprawdze czy dziala wielkie dzieki :)

Opublikowano

Powinno w FileZilli być i PPM i utwórz nowy katalog ;)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...