Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prefixy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem odnośnie prefixów. Mam tak: http://imagizer.imageshack.us/v2/415x16q90/577/ikgu.png
A Chciałbym żeby zamiast tego aWAMPIRY Było poprostu Wampiry, zamiast r<Nowy Górnik tylko Górnik. Dodam jeszcze że gdy admin gildii napisze coś to jest f***WAMPIRY.....

Czy należy Ustawić to w essentials czy może w permissions, factions czy może jeszcze w Jobs.
Liczę na pomoc za każda odpowiedź daję Like

Opublikowano

Ani jednego, ani drugiego SS nie da się otworzyć. Pisze, że jakiś błąd.

@Edit. SS działa.

To wygląda na błąd w konfiguracji, po prostu w configu factions. aWAMPIRY to jest Admin Wampiry. Jak będziesz graczem to nie będzie tego, więc polecam zmienić na admin **, vice * gracz sama nazwa gildii.

2 problem to Jobs. Również źle skonfigurowana. Myślę, że to "r" jest w wyniku zapatrzenia się kogoś, a Nowy to ranga, w sensie, że jak pokopiesz trochę to będzie Amator itd (zależy jak masz te nazwy ustawione). W konfiguracjach usuń to r i rangę po "<>" zostaw tylko nazwę zawodu.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...