Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóz chodzi o to ze:

Sciagnalem Archlorda i tego Startera i gdy wlaczam na stronie "START GAME" to nic sie nie dzieje!

Niewiem co robic, pomozcie!.;/

Opublikowano

Włączyłeś Archa przez launcher ? Zalogowałeś się na stronie najpierw ?

Ok, wlaczyl sie Archlord, gralem 1 dzien, az tu wczoraj wieczorem podczas wybierania postaci wyskoczyl mi error ze XCrazReporterTest cos tam I sie wylacza;/

Mam tak ciagle ;(

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam tak.. pobrałem.. za pierwszym razem poszło.. wyłączyłem normalnie grę na chwile bo musiałem coś zrobić, włączam a tu.. GG error "n/a" przesiedziałem przeszło 4-5 godzin bawiąc się w przeinstalowywanie, wreszcie udało się.. gra włączała się tak długo że zdążyło mnie wylogować ze strony.. więc włączam gre jeszcze raz.. a w patchu wyskakuje że nie można odnaleźć adresu docelowego.. bawiłem się z tym ponad 2 godziny.. udało się.. zadowolony włączam.. a tu ku*wa znowu problem z GG, udało się zalogowałem się, wybieram postać, chcę się zalogować a tu crashreporter.. to jest okropne xDD.. teraz boje się tą grę włączać.. bo drugi raz takiego wkierwa mogę nie przeżyć.

Ciepłe pozdrowienia dla szanownych graczy<3

25441.jpg4858.jpg

31262.png25111.png

29913.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znam ten wasz błąd, mogę wam opisac co zrobic żeby wszystko działało

A więc przejdźmy do rzeczy...

Włączamy grę....wchodzimy na server....mamy okno postaci....robimy nową, dodatkową postac i logujemy się na nią ;)

O dziwo gra się włączy! Teraz wychodzimy z postaci do okna postaci i wybieramy chara którym gramy (głównego)

Ale numer ^^ Nie ma crash'a

Najczęściej ten błąd występuje kiedy zawiesi się nam komputer, bądź jest maintenance serveru ;)

NIE POTRZEBA ŻADNEJ REINSTALLKI GRY!

tlofbnowe2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...