Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main Champion

dragonixor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie kogo wziac na maina na topa zastanawiam sie nad trynda na topa moja 1 postac 10 rankedow rozegranych 2 przegrane ,na mida to najbardziej mi sie podoba ziggs ktorego kupionego nie mam ale nie wiem ;/,adc to graves na pewno ale co sadzicie o gravesie?,support to maokai opłaca sie?,no i jungler glownie j4 maokai zac i jako tako jax

Opublikowano

Trynda w wyższych dywizjach ssie,polecę Ci typu tryndy wmainować riven,mobilna oraz zadająca ogromny DMG postać,do tego da radę nią wycarrować grę ;)

Opublikowano

Tak jak Kleas napisal. Trynda na wyzszych dywizjach troche ssie, aczkolwiek jak jestes w silverze/bronzie to polecam nim grac. Dzieki nim wyszedlem z bronza na golda. Przy odpowiednim buildzie spokojnie mozna carrowac gre. Ja skladalem na nim butki na szybkosc+ulepszenie zielone. Hydra, statik, widmowy, zefir i infinity. Pozniej zamienialem statika na krwiopijce i win :) i bralem ducha+teleporta. ogolnie siedzialem na topie, farmilem i pushowalem :p

na topie dobre postacie to riven, renekton, eliska, shen, jayce w sumie tez jest dobry

snikersproject1.png
Opublikowano

Top : Jayce/Renekton/Darius

Mid : Kassadin/Lux/Diana

ADC : Varus/Ezreal/Graves

Co sądzę o Gravesie? Sądzę że dzięki jego dashowi (E chyba, nie jestem pewien) można robić fajne plejsy, który Ci daje 70% speed attack, oto jeden z najlpeszych gier jakie widziałem w życiu :

http://www.youtube.com/watch?v=baleUqW64CM

Oglądajcie do 0:45.

giphy.gif

Opublikowano

Main'uj tylko te postacie które mogą wycarrowac gre w wyższych dywizjach

Moimi są : Kayle , Vayne , Kassadin , Hecarim , Riven

Opublikowano

Widze ze kilka osob jest za riven i tez jestem za nią ponieważ jest spoko lubię nią grac trynda mi sie opłaca bo jestem silver 1 ;p na gravesa zbieram inne adc meh wedlug mnie, mid to mnie kusi lux ale nwm oraz jungla no nwm support czasami wole sobie nim pograc oraz zapomnialem dodac bo to edit jest ze nasus co o nim sadzicie bardzo mi sie podoba na topa z q zabija na hita adc <3

Opublikowano

Twoim main'em powinna być postać, która sprawia Ci najwięcej przyjemności podczas gry. Zgadzam się z przedmówcami jeżeli chodzi o Trynde, w wyższych ligach gracze spokojnie go kontrują. A co do Riven to polecam, szczególnie ze względu na jej dużą mobilność i obrażenia.

Pozdrawiam,
Vobfus

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Trynda w wyższych dywizjach ssie,polecę Ci typu tryndy wmainować riven,mobilna oraz zadająca ogromny DMG postać,do tego da radę nią wycarrować grę ;)

Jestem fanem Rivenki ,ale jak dostanie na ryj CC też ssie.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Trynda nie ssie w wyższych dywizjach. Jeżeli widzisz że przeciwnicy mają mało cc to trynda jest maszyną do zabijania ( w przypadku bycia lastpickiem )

Lecz smutna prawda , exhaust i tryndy nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...