Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy + sprawa do adma

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dziale cs założyłem temat bo potrzebowałem waszych śmiesznych tekstów wypowiadanych dziecinnym głosem itp. Temat został usunięty i dostałem warna. Dodatkowo admin powiedział mi że to nie miejsce na takie pytania. Mam zamiar trolować w cs. Co mam założyc temat w mc ?!

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

5 punktów ostrzeżeń. To co ma być ?!

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A nie sorry dostałem. Ponoć za offtop bo napisałem że aim to tylko wkurza graczy. A teraz kwestia czemu temat został usuniety?

dziś, 13:31

Po co ? Cwicz skilla a nie wkurzaj

graczy. co to wogle za zabawa

To napisałem. Obraziłem? Nie. Powiedziałem tylko to co sądze o aimie

Opublikowano

A nie sorry dostałem. Ponoć za offtop bo napisałem że aim to tylko wkurza graczy. A teraz kwestia czemu temat został usuniety?

dziś, 13:31

Po co ? Cwicz skilla a nie wkurzaj

graczy. co to wogle za zabawa

To napisałem. Obraziłem? Nie. Powiedziałem tylko to co sądze o aimie

Nie wiem, kto to aim etc, więc dokładnie tego nie ocenie, ale sam fakt, że jako nowy użytkownik z "parasolką" nie powinieneś otrzymać warna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...