Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postacie

masterchjek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, mam pewien dylemat.. Grając postacią Garen - koksiłem, dawałem radę kogokolwiek ubić, lecz nie spodobało mi się to, iż musi podejść do przeciwnika, nie bije z odległości i jego szybkość ataku, jest to irytujące, gdyż trudno się wbija $$$ i lvl'e.. Zawsze pozostaje w tyle.. Tak więc postanowiłem zagrać pierwszy raz Twich'em, byłem dość wkurwiony gdy nim grałem, nic nie mogłem ubić, co prawda miałem 6 fragów ale to tylko dlatego, że dobijałem końcóweczki, ulti ten Twich ma też jakieś zjebane.. Zauważyłem, że mam kupioną postać o nazwie Ashe, pytałem kolegi co nie co na temat Ashe, mówił, że papier - prawda? Czekam na odpowiedź.

Proszę napisać, czy jest jakiś koks dystansowy ;)

Opublikowano

Twitch i Ashe to ADC, są to papiery, które biją duży DMG, tak naprawdę to widać że niepotrafisz grać ADC, ponieważ ADC musi się wyfarmić i zbudować.

Ashe jest dobra do nauki grania jako ADC, ma 3 CC'ki, z Q i W jak i z ulta. I tak jak twój kolega wspominał, jest ona papierem.

Opublikowano

Jak napisał kolega up . Caitlyn , albo Miss Fortune.

Dlaczego Miss?

- ADC ( nawala z daleka )

- Łatwa do ogarnięcia

- Skile łatwe , i obszarowe ( łatwo nimi trafić )

- W early game jak i w late ( pod dobrym buildem ) jest nie do powstrzymania , chyba że ludzie " afczą " lub wychodzą , w tedy sam/a nie dasz rady.

- Postać nie jest banowana w Rankedach i Draftach

- Mało osób zwraca na nią uwagę

- Jeśli chodzi o " ks " jest boska , zabierasz każdemu killa jak chcesz...

a tu masz link do mojej gry z miską:

http://www68.zippyshare.com/v/30429374/file.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...