Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Swain

NidzgorToHakjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie oglądałem pewnego streamera i grał dość rzadkim dla mnie pickiem, a jest nim Swain. Co o nim sądzicie? Zauwazyłem, że jest on dość tankowatym magiem ze sporym dmg i dodatkowo ma 2 CC'ki. Ogólnie podoba mi się też to, że można nim podobno iść na topa i go wygrać dzięki pasywowi i ulcie.

Opłaca się go kupić i grać rankedy na poziomie gold1-plat5? (może sie uda wbić xDD)

Opublikowano

Jest najlepszą postacią w tej grze. Free carry do platyny.

Co tu dużo pisać, nie gra się nim, bo trochę zmula, ale poza tym jest bardzo mocny.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mocny jest , dobrze zagrany potrafi zjeść mocno assasyna. Jest to dobry pick na topa ponieważ można ładnie nękać postacie melee , a jak się w ciebie wbije to unieruchomienie i combo. A pasywka pozwala się własnie utrzymywać z maną na lini :)

Lol

Opublikowano

jak ogarnięty team w teamfightach jebnie na niego ignity to pada, inaczej jest nie do zabicia.

no tak oczywiście bo jak ma ignite to od razu pada...

w s2 był moim ulubionym pickiem, szczególnie w silverze, ale teraz już jakoś mi się znudził pomimo tego że jest strasznie mocny

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...