Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Strasznie wolne patchowanie..

TheFlanker11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w pobieram sobie AION i mam 2,8-3,3 MB/sek pobiera sie naprawde BARDZO wolno.Więc można to jakoś przyśpieszyć ?

Ps.Sorka jeśli w jeśli złym dziale ale nie widziałem tematu dla aiona ;-;

Opublikowano

Napisz jaką masz prędkość internetu, dostawcę. A tak że czy masz router/modem i czy komputer łączy się kablem czy wifi. Ale tak poza tym prędkość pobierania około 3MB/s to jest nawet niezła prędkość.

Opublikowano

Około 3 MBps to mało według Ciebie? :) Pamiętaj, że nie pobierasz z taką prędkością na jaką pozwala Ci łącze tylko z taką jaką wysyła serwer. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Napisz jaką masz prędkość internetu, dostawcę. A tak że czy masz router/modem i czy komputer łączy się kablem czy wifi. Ale tak poza tym prędkość pobierania około 3MB/s to jest nawet niezła prędkość.

UPC 30 mb kabel modem :) i teraz mam 2 MB/sek ;-;

Opublikowano

No i co w tym dziwnego. Masz normalną prędkość pobierania.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No i co w tym dziwnego. Masz normalną prędkość pobierania.

mój kolega ma tak samo i w 1 godz. mu sie pobrało,a ja w ciągu 30 min mam 25%

Opublikowano

zapewne jakiś duży patch czy coś -.-

pisało 19 GB pobierze i jak pobierałem kiedyś było 48% i było 18 GB pobranych O_o

Opublikowano

Mając internet 30Mb pliki będziesz pobierał z prędkością maksymalnie 3,75MB/s. Więc jak masz prędkość około 3Mb/s to wszystko jest w porządku. Zawsze możesz spróbować i powyłączać wszystkie programy które korzystają z internetu np. skype czy steam. Ale trzeba też pamiętać że serwer z którego pobierasz może być bardziej obciążony i prędkość jest trochę niższa.

Opublikowano

Mając internet 30Mb pliki będziesz pobierał z prędkością maksymalnie 3,75MB/s. Więc jak masz prędkość około 3Mb/s to wszystko jest w porządku. Zawsze możesz spróbować i powyłączać wszystkie programy które korzystają z internetu np. skype czy steam. Ale trzeba też pamiętać że serwer z którego pobierasz może być bardziej obciążony i prędkość jest trochę niższa.

steam,origin,skype i hamachi wyłączone tylko został AVAST :3 i zapora off

Opublikowano

OOOO człowieku.. Jak ja bym miał takiego neta to komp 24/7 xD

Co do problemu to nie zawsze będzie chodziło z max szybkością.. Spróbuj może w nocy pobrać.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

OOOO człowieku.. Jak ja bym miał takiego neta to komp 24/7 xD

Co do problemu to nie zawsze będzie chodziło z max szybkością.. Spróbuj może w nocy pobrać.

mój inny kolega ma również taki sam net jak ja i jesmu pobrało sie w 2-3 godz. (kiedy grał w LoLa) a mi od 16.30 pobrało sie 55% i idzie strasznie wolno nwm czemu

Opublikowano

Podłączony pod inny serwer ? Który jest 'mniej' obciążony? Ludzie wymyślają bzdety. Kiedyś jak człowiek miał 0.50mb downloadu to się jarał a tera 100 to za mało. Ehh.

pobieram przez ten dupny GameForge Launcher i słyszałem że do 50% gra sie pobiera a powyżej 50% instaluje to prawda ?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mi się zatrzymywało cały czas na 22%. Mam strasznie wolny internet, to wszystko wina tego... W końcu znajomy mi zgrał na dysk zewnętrzny, a teraz działa normalnie po wgraniu, więc jeśli masz możliwość, to jest to najlepszym wyjściem :)

bez%C2%A0tytulu.jpg
Ora o namaeru na yo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...