Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie i DPI w bf3

Zajawson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem otóż gdy gram w bf'a to nieraz mi się zmienia DPI które muszę co chwile zmieniać na myszce trochę to wkurza i nie wiem jak temu zaradzić. Po drugie mam wszystko odblokowane w M4 we wsparciu a i tak nieraz nie mogę używać tej broni i w ogóle nie mam jej w grze. Da się to jakoś ustawić?

Opublikowano

Zmiana ustawień DPI następuje w kliencie w grze czy w panelu sterowania systemu (ew. zew. oprogramowaniu do myszki)?

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Czułość myszy można zarówno ustawić w grze (BF 3), panelu sterowania a także w przypadku kiedy posiadamy specjalne oprogramowanie do myszki to również tam. Wciąż nie wyraziłeś się konkretnie gdzie ustawienia DPI uległy zmianie, a to jest ważna informacja.

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Ustawienia DPI samoczynnie zmieniają się podczas gry. Oprogramowania nie mam do myszki bo nie zostało załączone. Na myszce mam przycisk do zmieniania DPI i mogę tam zmienić na 4 wartości. Normalnie mysz mam ustawioną na 1 wartość a podczas gry zmienia mi się na czwartą czyli ostatnią.

Opublikowano

DPI w myszcze(przycisk) nie działa w grach :) też tak mam, ja zawsze w bf'ie ustawiam w ustawieniach gry(czułość myszy)...

Opublikowano

@up Co ty za przeproszeniem piepszysz ze na myszce nie dziala DPI na przycisk? Myszka sama jak ja w niej na dodasz DPI o ona tak jakby przyspiesza dla kompa odbor jej xD

Na pszycisk dziala :)

(Polecam A4Tech x7 Turbo)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

@up Co ty za przeproszeniem piepszysz ze na myszce nie dziala DPI na przycisk? Myszka sama jak ja w niej na dodasz DPI o ona tak jakby przyspiesza dla kompa odbor jej xD

Na pszycisk dziala :)

(Polecam A4Tech x7 Turbo)

nie napisałem że nie działa :) napisałem że nie działa w grach, u mnie jest tak samo

do autora: co za problem zmienić czułość myszki w grze w ustawieniach?

Opublikowano

Co do M4.

Jedną rundę grasz USA , a drugą RUS . M4 jest bronią USA i żeby nią grać jako RUS musisz odblokować "zdobyczny M4"

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...