Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4Story Priv PL

Adaska151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodatkowo masz jeszcze eden4s.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Dodatkowo masz jeszcze eden4s.

Serwer znakomity do tego jest patch 4.2 czyli pet system itp. warto pograć sam zacząłem dzisiaj bo 4story.pw jest za proste.

Opublikowano

poco wam te privy lepszy pl

;)

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

ekhem, tak więc "lepszy pl", tutaj można napisać : hahahahahahahahahahaha ale dowcip niemal mnie rozśmieszył.

po drugie, hersen ma serwy no to niech podzieli się linkami ja chętnie sobie pogram, bo tyle razy czytałem, że ten chłopak stawia serwery. Zastanawia mnie dlaczego serwera, postawionego przez hersena jeszcze nie widziałem? Ktoś tu ma bujną wyobraźnię.

Opublikowano

nie rozumiesz jak po polsku do ciebie ludzie piszą? wyraźnie napisane jest żebyś podał link, tak więc czekamy na linki, żeby sobie pograć na twoim serwerze.

PS: "Przecierz"

Opublikowano

ekhem, tak więc "lepszy pl", tutaj można napisać : hahahahahahahahahahaha ale dowcip niemal mnie rozśmieszył.

po drugie, hersen ma serwy no to niech podzieli się linkami ja chętnie sobie pogram, bo tyle razy czytałem, że ten chłopak stawia serwery. Zastanawia mnie dlaczego serwera, postawionego przez hersena jeszcze nie widziałem? Ktoś tu ma bujną wyobraźnię.

Forumowy mistrzu, gościu ma chwalić się wszędzie serwerem aby potem takie gnoje jak ty mogły go pingować i psuć innym grę? nikt nie musi wiedzieć kto jest adminem byle serwer był porządny! zapraszam na eden4s.pw taka mała reklama.

Opublikowano

Koniec spamu. Co do serwera harsena to może stoi może nie kto to wie :D a tak serio to chyba harsen coś postawił z tego co wiem ale jak pisze że ma serwer to znaczy że go ma i nie musi wam udowadniać wklejając jakieś "linki" bo to nie jest dowód to po 1 a po 2 po co ma wam to udowadniać? Abyście sobie pooglądali? Jeżeli ma serwer i grają na nim jego znajomi to jest ok też nie udostępniam swojego serwa chociaż czasami stoi (aktualnie nie mam za dużo czasu na prace nad nim) bo mogły by się posypać Ddos'y przez dzieci którym się nudzi i nie wiedzą co zrobić z czasem.

@Top

Tak jak pisałem nie ma polskiego serwera (udostępnionego wszystkim bo wiele pirv'ów takich po 5-15 graczy stoi) a wszystkie poprzednie kończyły się fiaskiem.

Koniec zbędnego spamu.

@

poco wam te privy lepszy pl

;)

Zapraszam do tego tematu tam możesz napisać dlaczego tak uważasz.

-http://www.mpcforum.pl/topic/1069476-dyskusja-co-sadzicie-o-4story/

-http://www.mpcforum.pl/topic/1065109-dyskusja-4-story-czy-wy-tez-uwazacie-ze-popsuli-ta-gre/

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Hitaru, proponowalbym zamknac ten temat bo sie robi spam tylko i obraza.

Linku do serwera nie dam bo sa tematy ze client itp nie dziala. Sami znajdzcie,

Jesli macie cos do mnie to wyzywajcie sobie mnie.. gdzies to mam

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...