Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gta San andreas

xmxaxtxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , czy jest możliwość zagrania Co-op'a z kolegą w Gta Sa. . Chodzi o to czy jest jakiś mod/dodatek/serwer gdzie można z kolegą normalne misje w gta robić ;p

Opublikowano

Tak , jest taki mod. Nazywa się on bodajże "2 players mod gta sa" :)

Ale to jest mod na jeden komputer[tak to rozumiem] .To do tego nie ma misji z Gta Sa. tylko jakieś tam dodane typu "zabij x w czasie y" A mi chodzi aby kolega na swoim kompie i ja na swoim i co op'a ;d

Opublikowano

Ale to jest mod na jeden komputer[tak to rozumiem] .To do tego nie ma misji z Gta Sa. tylko jakieś tam dodane typu "zabij x w czasie y" A mi chodzi aby kolega na swoim kompie i ja na swoim i co op'a ;d

By grać multiplayer to musisz użyć MTA albo SA:MP. Jeżeli jesteś programistom musisz napisać skrypty na misję, wątpię aby Ci się jednak to udało. Więc albo zadowolisz się misjami, których nie ma w wersji SP np. "1 shot 1 kill", albo napiszesz skrypt. Wątpię, abyś znalazł taki który odwzorowuje misje z SP i jest za darmo :)

Opublikowano

By grać multiplayer to musisz użyć MTA albo SA:MP. Jeżeli jesteś programistom musisz napisać skrypty na misję, wątpię aby Ci się jednak to udało. Więc albo zadowolisz się misjami, których nie ma w wersji SP np. "1 shot 1 kill", albo napiszesz skrypt. Wątpię, abyś znalazł taki który odwzorowuje misje z SP i jest za darmo :)

Ok :(, A są jakieś fajne serwery samp/mta gdzie można "misje" robić z kimś ?

Opublikowano

Wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę MTA np. 4fun, freeroam,zabawa itp.

Kilka fajnych serwerów znajdziesz w dziele "Publikacje serwerów" na tym forum :)

Opublikowano

Kiedyś był na MTA który miał oskryptowane wszystkie misje i 2 sloty. Teraz już go nie ma. I nie da się robić misji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...