Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft

RybackWWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jest to temat w którym proszę o podanie mi adresu do serwera Survival . To znaczy że serwer ma być taki jak Single Player tylko że On - line .

Jeżeli była by taka możliwość proszę napisz mi tu na PW . Jeżeli ktoś nie ma serwa to może zrobić .

Pewnie zapytacie :

1. Czemu ja nie mogę zrobić serwera i zapraszać was ?

Odp . Gdy ja robię serwer nikt na niego nie może wbić . Nie wiem czego to kwestia ale jest jak jest .

2. Czemu chcesz serwer akurat survival bez żadnych dodatków ?

Odp . Dlatego że otóż lubię Single Player ale tam nie ma ludzi i panuje nuda . Chodzi o to głównie żeby pograć z kimś na Survivalu tylko że On - line .

Wiem nie napisałem w dobrym temacie lecz jest to kwestia tego że nie ma tematu pod którym się pisze że chciałoby się dojść na serwer taki i taki .

Myślę że wszystko już wytłumaczyłem . Na serwerze nie musi być dużo graczy . Może być nawet 1 osoba ja i tak będę grał tyle żebyśmy grali razem survival .

Czemu tak chce grać On - line ? Zobaczyłem kilka filmików z Minecrafta i wszystkie te filmy były na serwie On - line z jakąś osobą tyle że to były Survivaly On -line .

Proszę o przeniesienie tego tematu do innej kategorii jeżeli tak jest .

Kontakt : PW MPCForum

Gadu Gadu : 47654723

Oczywiście też pod tematem

Jeszcze raz przypominam ma nie być niczego ma to być klasyczny survival tyle że On - line . Róbcie serwery albo jak już macie i gracie z przyjaciółmi zapraszajcie mnie chętnie zagram bo lubię Survival . Teraz to trudno a taki serwer bo same są z jakimiś modami itd . Daje Lubię To pod tematem za podanie adresu do serwa na którym grasz ty i to jest full survival . Oczywiście na serwerze ma być kultura itd . Nie że np ja wchodzę a ktoś mi tutaj już deda daje .

PISAĆ TU POD TEMATEM JAK BYŁO NAPISANE DAJE LIKE ZA ODP minecraft na wersje obojętnie jaką ten serwer

Cyrk.png

Opublikowano

Nie prosimy o serwery, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...