Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer SKKF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbując wbić na serwer skkf mam problem, bo pokazuje connection refused: connect ( błąd ), a wczoraj gdy jeszcze nie miałem premium wszystko działało, wyskakiwał ten błąd, że musze mieć premium... a dzisiaj tak jakby mi nawet nie wyszukiwało tego serwera, nie wiem co się stało, macie jakieś pomysły jak to naprawic?

Opublikowano

Hmm.. widzę że z myśleniem u wielu osób jest coraz gorzej... O matko ! Jestem geniuszem ! Może mają przerwę techniczną!?

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

Ale wiesz, że aby grać na serverze skkf, trzeba się zarejestrować konto na stronie? Linku nie podam, ale jest taki sam jak IP servera.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ale wiesz, że aby grać na serverze skkf, trzeba się zarejestrować konto na stronie? Linku nie podam, ale jest taki sam jak IP servera.

Na zadnej stronie nie trzeba sie rejestrowac, po prostu maja przerwe techniczna .... ;d

Opublikowano

Nie mają teraz na przykład przerwy technicznej... moi koledzy normalnie wbijają na to IP, wyszukuje go tylko że coś mi "anuluje" połączenie z serwerem, wie ktoś co zrobić? błąd connection refused: connect

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...