Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy instalacji Ghost'a

ReGGePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam problem przy istalowaniu ghosta wyskuje mi błąd . Najpierw wkładam 1 płytem, potem pisze włóż dysk 2 , to wkładam i wtedy wyskakuje nie mozna odnalesc aplikacji.

post-482583-0-41225200-1384089325.png

Opublikowano

Jeszcze powiedź jedno - ile masz partycji dysku? Sprawdza się to w "Mój komputer" jak by co ;) Bo u mnie /E: to 3 partycja mojego dysku a stacja DVD to /F:. Nie wiem jak to jest u ciebie.

Opublikowano

Nie mam pojęcia czemu ci nie działa. Spróbuj obraz gry wgrać przez Deamon Tools powinno pomóc. (nie będę tłumaczył jak... pogoogluj w internecie to nie jest trudne)

Opublikowano

Jak to w google nic nie ma.... Jak jest zepsuty odtwarzacz DVD to użyj deamon toolsa....

http://www.dobreprogramy.pl/DAEMON-Tools-Lite,Program,Windows,12708.html 

Nie wiem jak ty używasz google że nawet programu nie potrafisz tam znaleźć. Co się dzieje z tymi ludźmi na świecie <_<

EDIT: No tak masz 4GB nie pograsz w CoDa xD Nawet się nie męcz z instalacją tylko wywal grę albo dokup sobie RAMu. Zresztą patrząc na resztę podzespołów twojego komputera nawet jakbyś odpalił grę to by wyglądała jak pokaz slajdów w power poincie :)

@Radioś Mimo wszystko gra powinna się zainstalować ;) Odpalenie gry to już zupełnie inna bajka :D

Opublikowano

Nie. To że nie możesz zainstalować gry jest spowodowane czymś innym. 4GB RAMu nie pozwolą uruchomić gry po instalacji. Czyli nawet jakbyś naprawił problem z instalacją to potem byś nie odpalił gry ze względu na zbyt mała ilość RAM (jak masz poniżej 6 to ci error wyskakuje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...