Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fun 105lv?

Ambrozjak

//\\  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra? by??

• Tak. [Uzasadnij]
      5
    • Nie. [Uzasadnij]
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciał bym się Was zapytać drodzy użytkownicy czy gralibyście na serwerze:

Max 105lv, maxymalny poziom zdobywało by się w ok. 3 dni, ulepszacze tylko na niebianki, bronie 80+ itp. ulepszeczy. Itemki z PL-a, Drop Yang średni aby można było wystawiać szmaragdy w sklepie i były warte te 500/600kk. Parę misji dające np. 10% na luda, ubij bossa itp. Dużo dungeonów. Wiele rankingów. Na serwerze by głównie chodziło o PvP i testy postaci. Dodatkiem były by tylko bronie na 105lv ze średnimi które by się robiło z broni na 75lv za sporą sumkę. W sklepach zmianki, dodania, rosy itp.

Gralibyście na takim serwerze? Czy serwer przyciągnął by Graczy? To są moje pytania :)

Opublikowano

Myślę, że są tego dwie strony i z jednej by przyciągnęło graczy a z drugiej nie. Z jednej przyciągnie bo jeżeli ktoś zaczyna grę w metina to się spodoba serwer bo jest na Nim na prawdę łatwo natomiast jeżeli gracz lubi pograć nie 3 dni na jednym privie a dłuższy czas to jest zdecydowanie za krótki... Są plusy i minusy tego. Zależy kto co lubi ;)

Opublikowano

Ja bym z chęcią zagrał wreszcie jakiś 4fun ale z 105lvl i itemkami z pl a nie 250 i zwydziwiaczałe niewiadomo co :D tak że jak postawisz to zagram :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...