Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] D&D Oferujemy grafikę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem tkz. "Belka" to 5min roboty ;/

Najgorsi są ludzie, którzy nie potrafią nic robić,a komentują jakby byli mistrzami.

P.S. - grafika mi się na prawdę podoba, odnaleźliście mój klimat, życzę powodzenia

Macie może jakąś większą pracę graficzną ?

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

Najgorsi są ludzie, którzy nie potrafią nic robić,a komentują jakby byli mistrzami.

P.S. - grafika mi się na prawdę podoba, odnaleźliście mój klimat, życzę powodzenia

Macie może jakąś większą pracę graficzną ?

A skąd wiesz co ja potrafię a czego nie? Jedyną osobą tutaj nic nie robiącą jesteś ty. Komentujesz wszystko,hejtujesz a sam nic nie zrobiłem pod względem swojej krytyki. Jesteś po prostu pizdusiem, który liże dupę lub hejtuje. Dla takich jak ty to obora po prawej na dziedzińcu. Sam robiłem belki więc wiem ile czasu to zajmuje. Nie miałem tu na celu nikogo obrażać tylko powiedzieć ile mi to mniej więcej zajmuje. A ty od razu z ta swoją gębom wparowujesz tutaj gdyby nigdy nic.

1605575.jpeg

Opublikowano

Jedyną osobą, która tu hejtuję i "lizę dupę" jesteś Ty ....

A te wyzwiska zachowaj dla siebie, bo nie wiem czy wiesz ale możesz tego potem bardzo żałować .

P.S - czekam na jakąś pracę :)

(od założyciela tematu)

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

Witam Cię schojacz !

a zarazem żegnam Cię ozięble jednym prostym słowem.

WYPIERDALAJ.

(to nie flamewar)

A skąd wiesz co ja potrafię a czego nie? Jedyną osobą tutaj nic nie robiącą jesteś ty. Komentujesz wszystko,hejtujesz a sam nic nie zrobiłem pod względem swojej krytyki. Jesteś po prostu pizdusiem, który liże dupę lub hejtuje. Dla takich jak ty to obora po prawej na dziedzińcu. Sam robiłem belki więc wiem ile czasu to zajmuje. Nie miałem tu na celu nikogo obrażać tylko powiedzieć ile mi to mniej więcej zajmuje. A ty od razu z ta swoją gębom wparowujesz tutaj gdyby nigdy nic.

Ja wiem co potrafisz, nawet wymienie

-nic

-nic

-nic

-nic

-kraść

Nie obraź się, ale ta twoja grafika jest na prawdę kiepska i raczej nie idź w tą stronę, bo szkoda czasu ;x

Wszędzie hejtujesz jak zauważylem.

Super dla Ciebie jest słabe dla drugiego nie.

Pokaż swoją pracę chociaż to wtedy porównamy.

Jeżeli nie posiadacie jakiejś oferty dla nas to nie piszcie i nie spamujcie...

skoro 5 min to dlaczego w sygnie masz taki chujowy napis i render zamiast czegoś pro.
Pro elo grafiku.

1384004643-U1040360.png

Opublikowano

Witam Cię schojacz !

a zarazem żegnam Cię ozięble jednym prostym słowem.

WYPIERDALAJ.

(to nie flamewar)

Ja wiem co potrafisz, nawet wymienie

-nic

-nic

-nic

-nic

-kraść

Wszędzie hejtujesz jak zauważylem.

Super dla Ciebie jest słabe dla drugiego nie.

Pokaż swoją pracę chociaż to wtedy porównamy.

Jeżeli nie posiadacie jakiejś oferty dla nas to nie piszcie i nie spamujcie...

skoro 5 min to dlaczego w sygnie masz taki chujowy napis i render zamiast czegoś pro.
Pro elo grafiku.

to nie jest jego praca tylko moja, i jest to sygnaturka serwera, wiec co tam jeszcze chcesz? taki z ciebie pro elo elo grafik a twoj avatar to 5 min :)) (to nie flame) pozdrawiam i nie polecam ich.. // i.

Opublikowano

to nie jest jego praca tylko moja, i jest to sygnaturka serwera, wiec co tam jeszcze chcesz? taki z ciebie pro elo elo grafik a twoj avatar to 5 min :)) (to nie flame) pozdrawiam i nie polecam ich.. // i.

Tak się składa, że twoje logo to też nic egzotycznego i trudnego. Z przykrością muszę stwierdzić, że 9 Ogonów grafika z ciebie nie zrobi.

Opublikowano

@Dranny z cb też nie. Ile trzeba na Ciebie czekać jak byłeś w teamie? 20H byś wbił.. Nie polecam. Jest to jak konsumpcja fekalii.

1605575.jpeg

Opublikowano

Każdy robi, jak potrafi, nie każdy jest grafikiem z zawodu, ale sam fakt, że oferuje swoje umiejętności, by pomóc innym powinno być odebrane pozytywnie.
Z mojej strony mogę Wam tylko życzyć powodzenia i dużo zleceń, byście rozwijali swoje umiejętności ;-)
Dodatkowo taka mała rada ode mnie. Uważajcie na fazę i płaskorzeźbę oraz obrys na małych fontach, tak jak w przypadku tego loga. Te dopasowania bardzo często, przy źle dobranej czcionce sprawiają, że jest niewyraźna.
Dodatkowo, nie jestem pewna, ale chyba macie malutki błąd w opisie: -Inne związane z grafiką wektorową. Wydaje mi się, że miała być to grafika bitmapowa, bo z tego co widzę tworzycie w photoshopie ;-)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak się składa, że twoje logo to też nic egzotycznego i trudnego. Z przykrością muszę stwierdzić, że 9 Ogonów grafika z ciebie nie zrobi.

tak jak twój żałosny avatar? śmieszne...

@aw. czemu zmieniacie tylko kolory ramek do prezentacji serwerów?

Opublikowano

Wyku spina poślady! Uwaga zaraz coś wyjdzie!!!!

Kut** z twojego ryja koleszko ;)

(nie flame)

@Dranny z cb też nie. Ile trzeba na Ciebie czekać jak byłeś w teamie? 20H byś wbił.. Nie polecam. Jest to jak konsumpcja fekalii.

On jest non stop na gg także pozdrawiam serdecznie ^_^

1384004643-U1040360.png

Opublikowano

tak jak twój żałosny avatar? śmieszne...

@aw. czemu zmieniacie tylko kolory ramek do prezentacji serwerów?

Mój żałosny avatar był robiony +/- pół roku temu...

Nikt nie zmienia kolorów ramek.. Robimy wszystko od początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...