Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Restia.eu . Daje limit lik'ów.

LagerxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem z priv serwerem na modzie.

Tzn. serwer działa mi na modzie tylko niewidze pierscienia teleportacji pierscienia przywołania wierzchowca na nawet potów,ale eq widzę.

Jeśli ktos wie o co chodzi, proszę o pomoc.

Z góry dzięki. (Daje limit lik,ów)

Opublikowano

Nie widzisz tego, ponieważ pliki moda nie mają tych rzeczy w sobie. Nie jestem pewien lecz według Mnie powinieneś rozpakować locale_pl z oryginału rozpakować item_proto i powiniem się pojawić item_proto_dump.xml. Poszukać ID Pierścienia oraz wierzchowca jaki Cię interesuje. Potem rozpakować item_proto znajdujący się w folderze MOD. Z tego oryginalnego item_proto_dump.xml do item_proto_dump.xml z moda wkleić linijke wierzchowca i pierścienia. To samo zrobić z oryginalnym item_list i item_list z moda, zapisać wszystko i powinno śmigać. Wiem, że można się pogubić w moim poradniku ale Ci którzy mają coś z tym wspólnego to napewno wiedzą o co chodzi. Oczywiście do wszystkiego potrzebny jest Paker. do plików .eix i .epk. Tyle z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...