Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 4?

pemos22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy od nowego sezonu będzie wszystko wyzerowane,kązdy od nowa kwalifikował się do ligi i dywizji?

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

To samo co UP, ale mam pytanie by nie robić zbędnego tematu :D - w tym sezonie wygrałem 5 na 10 rankedów i mnie wywaliło do Silvera 4, jak w next sezonie wygram np 7 lub 3 to gdzie polece?

Opublikowano

To samo co UP, ale mam pytanie by nie robić zbędnego tematu :D - w tym sezonie wygrałem 5 na 10 rankedów i mnie wywaliło do Silvera 4, jak w next sezonie wygram np 7 lub 3 to gdzie polece?

do bronzu 5

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

do bronzu 5

Widzę, że bardzo szybko straciłeś swoją posadę. Proszę Cię, abyś tak samo nie wprowadzał ludzi w błąd jeżeli nie wiesz nic na ten temat ;).

Zobaczymy jak to będzie z rankedami, jak wygrasz 7/10 to wrzuci Cię w granicach Silver 3/2.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...