Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 150 zł

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek do 150 zł, nie więcej. 150 zł to i tak uważam, że to jest bardzo dużo. Słuchawek w tym roku i tak nie kupię, pomęcze się z jakimiś jedno metrowymi, starymi słuchawkami od telefonu. Bo teraz zbieram na kompa i nie chcę wydawać tego co mam. Mam sennheisery hd201, są dosyć fajne, ale nie wiem czemu od jednego dnia słychać tylko na jedno ucho, napewno nic nie namieszałem w systemie, bo sprawdzałem, zepsuły się pewnie. Albo pomóżcie mi je naprawić o ile to możliwe, albo wypiszcie sprawdzone przez was modele ;) Słuchawki koniecznie nauszne, najlepiej takie, przez które mogę swobodnie oglądać głośno anime, bo na tych senkach było słychać przynajmniej 2 metry ode mnie dźwięk z słuchawek :) Słuchawki chcę bez mikrofonu, bo i tak nie używam, a mam zalmana.

finalrender.png

Opublikowano

Zobacz sobie Superluxy HD681. Cena - około 100 zł. Bardzo fajne słuchawki nauszne, które sprawdzą się zarówno do gier, oglądania filmów, jak i słuchania muzyki.

#don't care

Opublikowano

Ja polecę Easy-Touch ET-9205 DENDROID Gaming 5.1 - posiadam je, są tak dobre jak słuchawki za 500~ zł, a kosztują jedyne 160~ zł! Mają wbudowane 6 głośników. Jak włączysz wszystkie to będą Ci skakać na głowie :D No i posiadają wbudowaną kartę dźwiękową, przez co nie potrzebujesz dokupywać ;)

"Know Your Place"

Opublikowano

Superlux HD 681 Evo 149.90 + dostawa

Polecam w chuj!

Nie bierz wersji bez Evo bo podobno nie jest warta swojej ceny.

http://allegro.pl/sluchawki-studyjne-superlux-hd-681-evo-czarne-i3689570047.html

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...