Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Sidi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, chciałbym wam przedstawić niedawno powstały serwisxx

Jeżeli grasz w League Of Legends, NFS World, Anno, The Settlers Online itd. ( pełna lista gier tutaj :xx to strona powinna cię zainteresować :)

Po rejestracji dostajesz już na start 50punktów, chociaż to nie dużo to zawsze coś. W celu uzbierania kolejnych punktów należy wykonywać zadania podane na stornie, np przejście samouczka w danej grze, wypełnienie jakiejś ankiety, pomóc innemy użytkownikowi ( ten serwis to również swoiste forum gdzie można zadawać pytania dotyczące danej gry i zawsze znajdzie się osoba chętna do pomocy bo i za to są przyznawane punkty).

Już 1999 punktów możemy wymienic na 840rp w League Of Legends, innych przeliczników nie znam bo tylko ta gra mnie interesuje ale wszystko jest podane na stronie :)

Również punkty można zdobywać poprzez zapraszanie znajomych, za każdą osobę która zarejestruje się z twojego linku i zdobędzie 300 punktów(jedna-dwie rozegrane gierki) ty jako polecający dostajesz 100punktów.

Serdecznie zapraszam, punkty zbiera się na prawdę bardzo przyjemnie i szybko a wymiana na walutę w grze następuje szybko, przeważnie do godziny :)

Jeżeli chcesz mi pomóc to zarejestruj się z mojego linku polecającego - xxxna tym nic nie stracisz z mi pomożesz :)

xxx- jeden dzień, chwila zabawy, jak widać warto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...