Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ANKIETA OGROMNY DROP W OTHERDROPS CZY KLASYCZNE SZUKANIE RUD?

NoNewbie

ANKIETA OGROMNY DROP W OTHERDROPS CZY KLASYCZNE SZUKANIE RUD?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. ANKIETA OGROMNY DROP W OTHERDROPS CZY KLASYCZNE SZUKANIE RUD?

• RUDY
      4
    • OGROMNY DROP W OTHERDROPS
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem średnich ustawień OtherDropsa. Czyli diament od 0,8% do 1,3% (przykład) Ponieważ da się fajnie grać i nie ma X-R

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

ja osobiście wole OtherDrops, dlaczego? ponieważ gra jest bardziej wyrównana niż gdyby miałby być zwykły drop z rud. Mimo iż będziesz mieć anty-xr to i tak gracze wgrają sobie texturke "ghost x-rey" i będą szukali surowców jak na x-reyu a to się bardziej opłaca bo można wymigać się od bana

Opublikowano

@up

Jest też sposób na łatwy antyxray(Nie plugin AntyXray) tylko inne, który nie napierdziela 905125124 rud jak się wciśnie X jak ten plugin AntyXray lecz spełnia swoją rolę gdyż blokuje widzenie przez ściany różnych bloków itp, tylko jeśli się patrzy normalnie na blok a nie przez ścianę to pokazuje rudy, txt w tym nie pomogą ani xray, plugin nie jest trudny do napisania :)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@up

Jest też sposób na łatwy antyxray(Nie plugin AntyXray) tylko inne, który nie napierdziela 905125124 rud jak się wciśnie X jak ten plugin AntyXray lecz spełnia swoją rolę gdyż blokuje widzenie przez ściany różnych bloków itp, tylko jeśli się patrzy normalnie na blok a nie przez ścianę to pokazuje rudy, txt w tym nie pomogą ani xray, plugin nie jest trudny do napisania :)

A txt, gdzie usuwasz stone, dirt itp.? :)
Opublikowano

osobiście preferuje rudy
można wgrać plugin anty x-rayowy który dla x-rowcow po aktywowaniu x-raya rudy pokazuje wszedzie nawet jeżeli to jest dirt itp..
a dlaczego rudy? ponieważ szukanie na otherdropsie jest monotone i nudzące oraz nie "minecraftowe" i lepiej jak ktoś znajdzie rude np: 5 w 1 złożu z fortuna 3 to miodzio a takto w other dropsie 1 diax na 100 stona..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...