Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 i problem z trikami

19NeiLio20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Nie działa mi gałka do robienia trików i nie wiem dlaczego, pad jest nowy i wgl. A w ustawieniach fify wgl nie da się ustawić tego. Wcześniej na starym padzie mi wszystko działało, a teraz lipa. I nie wiem co mam zrobić z tym, proszę o pomoc. :-)

Opublikowano

Miałem jeszcze dziś to samo , zakupiłem fifę14 i Prawa gałka nie działała , myślałem że to przez pada (bo za 40zł) . Ale pogrzebałem trochę na EA forum i znalazłem coś co mi pomogło . Masz tu co robić po kolei :

1. Ściągnij to -> http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html scan

3. Wklej fifasetup2, do FIFA 14 folderu

4. Otwórz Folder , włącz fifasetup.exe -> game settings -> Controller i sobie każdy przycisk sobie przypisz , jak skończysz to kliknij " ok and exit" . W Dokumentach powinieneś mieć folder FIFA11 , z tego folderu skopiuj "buttonDataSetup" i wklej do FIFA14 .

5. Skasuj folder FIFA 11

Powinno działać , jeżeli zadziała to napisz :)

Opublikowano

pobierz ds3 tool czy jakos tak i ustaw sobie moze stery od xboxa 360 ja tak mam z padem od ps3 ze musze miec inne stedowniki zeby mi wszystko dzialalo

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam otóż posiadam bezprzewodowego pada od xboxa 360 mam najnowsze sterowniki i wgl lecz prawa galka na arenie treningowej i szybkich meczach zamiast robić tricki wysuwa piłkę i nawet jak LT trzymam to nie działa próbowałem z tym fifasetup i emulatorem ale nic nie działa a w Fucie to działa gdzieś tak 1/3 bo nie mogę robic tricków takich jak chce. Proszę o odpowiedz!!! Gra bez tricków to bez sens!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...