Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Odnośnie turnieju rocznicowego

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jak większość z was już widziała i na Facebooku i oficjalnej stronie Worlda, do dziś do godziny 16:00

należy przesłać zgłoszenia do turnieju rocznicowego nfs-w.pl. Czytałem posty, pracowałem bardzo długo nad czasem...

Trasa jest bardzo trudna, jest ciasna dość kręta i wszędzie czekają trafiki i inne przeszkody a przejechanie jej bez

chociaż jednego zderzenia to istny cud.

Przeczytałem posty użytkowników na forum nfs-w.pl i chciałem was uświadomić, że jeżeli ktoś chcę wziąć udział w

konkursie to musi osiągnąć bardzo dobry czas kwalifikacji. Czas jaki jest możliwy do osiągnięcia to 2:45 - 2:50.

W tym przedziale można przejechać trasę legalnie a najlepsza wartość czyli 2:45 to czas na prawdę odlotowy i nawet

mi nie udało się ani raz zbliżyć do tej linii. Jednak użytkownicy tamtego forum wspominali o tym, że możliwe jest

przejechanie w czasach 2:38 - 2:42 i dla nich to optymalne czasy do zrobienia screena. Mówili też jednak, ze osiągane

czas sa możliwe tylko bez trafików (sądzę też, że skoro bez trafików to i wszystkie słupy i przeszkody tez hack wykluczył)

To daje mi do myślenia, że większość z nich będzie używało cheata, zeby uzyskac odpowiedni czas. Radze chętnym

przejechac trase w czasie około 2:40, bo to zapewni wam udział w konkursie. Co do trasy to ilość trafików sprawia, że

w 50% trasy musimy zbaczac z optymalnego toru jazdy do uzyskania dobrego czasu, bo w innym przypadku będzie

to zderzenie z trafikiem. Tak więc hamowanie, scinanie drzewek i słupów oraz obijanie się o ściany czy trafiki to sprawa

nieunikniona. Na moje conajmniej 100 przejazdów jedynie może 10% z nich udało przejechać się nie uderzając w trafika

oraz ściany i sporadycznie ścinając jakiś słup czy dwa równocześnie nie hamując za wiele i nie udało mi się osiągnąć

nawet czasu 2:45.

Poczekajmy na jakies wyniki które będa ogoszone bodajże dziś wieczorem około 20:00 i wtedy zobaczymy jakie były czasy.

Osobiście bardzo chętnie zaprosze was na tamto forum, żeby wyśmiać uczestników i to, że nie potrafią uczciwie pojechać.

Mam nadzieję, ze spora grupa od nas skarci ich społeczność oraz każdego kto brał udział w zawodach i osiągnął czas nielegalnie.

I założe się na koniec, ze żaden z graczy, siadając przed komputerem i nagrywając w 100% ucziwy filmik, w którym pokazuje

jak włącza grę od nowa i że na pewno jedzie uczciwie, nie zbliży się do swojego podanego czasu na screenie nawet jeśli damy mu 5 przejazdów :)

Rozpisałem się ale po prostu bardzo irytuje mnie organizowanie takich bezsensownych konkursów i że oficjalna strona NFSW promuje

takie wybryki, które nie mają w sobie cienia uczciwości.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...