Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Sroking?

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przeczytaniu kilku tematów powinieneś sam dojść do właściwego wniosku, ale cóż uświadomię Cię - niestety nie ma takiej możliwości...

Opublikowano

Po przeczytaniu kilku tematów powinieneś sam dojść do właściwego wniosku, ale cóż uświadomię Cię - niestety nie ma takiej możliwości...

Nareszcie. Dzieki :) Moze jeszcze uda ci sie odpowiedziec tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/108121-agbot/

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak jest taka mozliwosc:wystarczy rozlaczyc i polaczyc neta po czym zmieni się ip ciagle bedziesz mial nowego triala 6godzin :)

Jasne ale chyba tobie to działa bo mi jakoś nie chce, a mam zmienne ip rozłączam i połaczam i to samo jest, może wytłumaczysz jak to robisz że ci działa?

Opublikowano

Nie działa jako ze Bot wysyła Config w win32 i Tam jest to ustawione chyba ze dasz rade i usuniesz to jakoś a jeżeli nie to tylko reinstalując windowsa pomoże coo się nie opłaca...Wiec Podejrzewam ze ktoś tu Ściemnia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nic nie rozumiem mam konto na Srokingu za darmo.

Nie wiem jak to zrobiłem ...

fan club of movia !!

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie jak wyżej, a pozatym komu chce się wbijać po 4h żeby 2h pobocić i znów logać się ? No chyba, że masz premke, ale wtedy te 12zł nie powinno robić różnicy.

1683786366.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...