Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co powinnam zmienić w moim magu?

TheCherry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Po pewniej przerwie wróciłam do nostale, miałam 80kk i zainwestowałam je w następujący sposób ( na moim magu nie było nic oprócz eq takiego u0+0 zeby było cokolwiek ;3)

Kupiłam Holly 93+9, Wszystkie resy po 120% ( w sp wychodzi 145+), szatę mądrości u7+8 z dobrą osłonką, oraz trzy wróżki, czyli wychodzi na to ze moje eq prezentuje sie tak :

Rozga - duszy u6+5 (będzie u7+8)

Szata - Mądrości u7+8

Resy - 135% + każdy( zalezy jaka sp)

Miotacz - u4+0 tylko dla sl.

Sp : Holka 93+9 z buildem 10/xx(aktualnie 81)/1/0

Volcano 21+5

Posejdon 2j

Te ostatnie sp planuję plusować i wbijać job sama, bo tak mi wygodniej gdyż mam farta w plusowaniu.

Co powinnam zmienić? Na arenie wciąż mnie cisną jak psa, tylko nie na holce bo tam mam healanie, ale niektórzy biją mnie przy resie np. 150% na holce ponad 1k .. Czym to jest spowodowane? ;/

Dodam jeszcze ze biżu jest w trakcie robienia, narazie mam tylko naszyjnik z opcjami ; zuzycie pm zmniejsza sie o 12%, kryt zmniejsza sie o 18% i pm maxymalnie zwiększone o 916.

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Build jest podany (10/xx(aktualnie 81)/1/0) posiadam lvl 77 a oslo w szacie nie moge chwilowo podac bo nie jestem na kompie, ale daje % do ogolniej obrony, res na wode i ogien +10% unik do dalekich w pvp i kilka efektow bo wiecej nie pamietam..

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...