Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dead Island - gra tam ktoś?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dead Island będzie mi się opłacać kupować?

Aha i jeszcze jedno pójdzie mi dead Island na niskich wszystko? mój sprzęt

Karta: GeForce 8500GT 512 ram (na tej karcie odpalam bf3 multi na 30-40 fps) (odpaliłęm nawet bf4 na 20-30 fps :D)

Procesor: AMD Athlom 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 Ghz i taki procesor ma temperaturę 19C a w grach 29 i jeżeli będzie trzeba to podkręcę do 3Ghz

Ram: 3GB

Windows 8 Pro 64bit (świeżo zainstalowany)

Opublikowano

A dead Island będzie mi się opłacać kupować?

Aha i jeszcze jedno pójdzie mi dead Island na niskich wszystko? mój sprzęt

Karta: GeForce 8500GT 512 ram (na tej karcie odpalam bf3 multi na 30-40 fps) (odpaliłęm nawet bf4 na 20-30 fps :D)

Procesor: AMD Athlom 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 Ghz i taki procesor ma temperaturę 19C a w grach 29 i jeżeli będzie trzeba to podkręcę do 3Ghz

Ram: 3GB

Windows 8 Pro 64bit (świeżo zainstalowany)

Na niższych detalach spokojnie pograsz, nie wiem jak na trochę wyższych, ale powinno być ok, Dead Island nie ma jakichś bardzo wysokich wymagań sprzętowych.

Opublikowano

Miałem kiedyś pirata dead Island na 1 patchu i gra mi się strasznie ścinała nie grałem przez to w ogóle w gre.I mam pytanie czy gra przez te patche zoptymalizowała się?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...