Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz na Pl'u ;D

Sewex7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pierwszy raz będe grał na Globalu. Kilka Lat już gram na prywatnych serwerach ale nigdy nie zagrałem na pl'u. Nadszedł czas aby wreście spróbować ;D

Jaką Najlepiej postać wybrać na początek?
czy szybko wbije 30 lv ?
Czy szybko zrobie eq?

Za odpowiedzi dziękuje już z góry ;D

Opublikowano

To wszystko zalezy od tego ile w is wpakujesz .
Napewno najlatwiej i najszybciej wojem albo surą.
30 lvl rowniez zalezy kim grasz ;) no i na plu nie latwo o pelerynki wiec jak np. grasz ninja i ktos szuka lura tez mozna poexpic szybko, ogólnie nie powinno Ci to zając dlużej niz 10 godzin.
A eq :) no troche zejdzie chyba ze bedziesz mial fart i dropniesz np. aure miecza ;) wtedy mozna kupic.
Ja osobiście polecam czekać na nowy serwer na pl'u , mam takie przecucie ze jak juz zrobia wszystko z fuzją to wyjdzie nowy bo serwery sa strasznie przeciazone za dnia :)

Opublikowano

30 lvl ok. 8-9h.

Ale pod warunkiem, ze nie bedziesz sie włoczył po m1 / m2.

Najłatwiejsza postac to sura wp.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Najszybciej 30 lvl wbijesz wojem body, jeżeli masz eq wbijesz bardzo szybko, ale bez eq w 8h raczej będzie ciężko no chyba że z IS.

Co do innych klas też są dobre ale na wyższym lvl, woj ma przewagę i to dużą na samym początku ze względu na duży atak i obronę.

Jeżeli chciałbyś grać inną klasą to i tak proponuję zrobienie bodego jako dropka w celu zarobku eq dla dajmy na to ninji.

Edit.

Sura nie jest najłatwiejszy i nim tez szybko nie wbijesz 30 lvl.

Tylko body na własnym przykładzie napisze tylko tyle że w ok 1,5h wbiłem 30 lvl z eq oczywiście wtedy grałem z mobber hack, jednak jeżeli chciałbyś być uczciwy to w is są pelerynki :D ale jak wspomniałem takie konta nie są do gry tylko w celu dropka a w moim przypadku chodziło o bodzie które dostajemy na 30 lvl dlatego ta opcja była idealna ;)

A ogólnie to nie polecamy gry na cheats szczególnie głównym kontem.

Opublikowano

Uu o eq 4-5b nie tak latwo

Trzeba sie pomeczyc , bic metki

Cena dobrego eq na np. 34 lvl wybonowane to z 1,5kkk (Andros)

Opublikowano

30 lvl bodym najszybciej wbijesz. Potem wbijasz 35 w m2 na dzikusach i robisz bojowca oraz eq z pz / fms. Teraz na PL lepiej kupić jakąś samą postać nie piszę tu o nie wiadomo jakiej, ale np. coś około 61 lvl, z rozwiniętymi skilami chociaż do m9-g1, bo granie od zera nie ma sensu. Pomyśl sobie ile ku trzeba przeczytać ile boja / militara robić, a w is to nie ma po co iść. Chyba, że zmianki byś kupował.

Opublikowano

30 lvl bodym najszybciej wbijesz. Potem wbijasz 35 w m2 na dzikusach i robisz bojowca oraz eq z pz / fms. Teraz na PL lepiej kupić jakąś samą postać nie piszę tu o nie wiadomo jakiej, ale np. coś około 61 lvl, z rozwiniętymi skilami chociaż do m9-g1, bo granie od zera nie ma sensu. Pomyśl sobie ile ku trzeba przeczytać ile boja / militara robić, a w is to nie ma po co iść. Chyba, że zmianki byś kupował.

Bez sensu kupowac postac , gra polega na tym zeby sie bawic w dropienie czytanie KU a jak bedzie miec tą aure od razu na G1 to tego nie doceni i mu sie znudzi :D

A jak sam bedzie wbijal skille to bedzie gral expil itp itd

Bo co bedzie robil takim 61 lvlem? Jedynie w pvp ale bez eq to co zrobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...