Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim solo wycarryować team ?

Shad<.<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po 10 rankedach (4 wygrane 6 przegranych... - i to nie z mojej winy. 3 mecze pod rząd miałem 1 trolla, a w jednym meczu 2 afków i trolla. Reszta to po prostu mój team, który nie umiał się dogadać.) Przeniosło mnie do Brązu I. Teraz mam pytanie - Kim solo carryować i jaki build na danego champa:

Akali, annie, amumu, evelynn, garen, irelia, jax , nasus, olaf, renekton, singed, ryze, trynda, ww, xin.

Z góry dziękuję za podpowiedź :)

Zależy mi aby do poniedziałku być w Silverze V

Opublikowano

graj kim umiesz najlepiej, co z tego że ktoś Ci powie żebyś grał fizzem jak np go nie ogarniasz..

Opublikowano

Możesz grać masterem w jungli złapiesz 3 kille na początku gry i lecisz z pentami potem.

Nie na wyższym elo

Nasus/Riven i byle jaki apcarry.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja polecam Syndrę, zajebista do carrowania na odpowiednim buildzie, tu masz link do niego
Ogólnie pod 40% CD ją nakurwiasz, i rape w TF'ach.

hehe to na chuj klikałeś :D
Ale Rly, Syndra, i carrujesz wszystko, rush grail'a, potem rabadaba, void staff i jest zajebiśćie, butki pod CD można jebnąć jeszcze.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Vayne, Nasus, Jax, bo lategame albo graj Katariną. Jak dla mnie bogini soloQ, możesz przegrać lane, złapiesz parę killów w TF i pograne :P Trzeba tylko wiedzieć kiedy się wbić, i można masę gier carrnąć szczególnie na niższych elo.

Opublikowano

Jax'em uwielbiam grać, bo raz prosty, dwa efektywny. Jedną chyba z najmobilniejsych postaci w grze.

Opublikowano

Orianna.

Do 15 minuty siedzisz na midzie i farmisz ( powinieneś mieć wtedy ok 140-170 cs, patrząc po lidze ofc )

Prosisz junglera o bluebuffy kiedy tylko się da.

Harrasujesz przeciwnika kiedy masz buffa

Dobijasz full combo jezeli ma low

W teamfighty wbijasz pierwszy z Q+R+W+ E na adc i w teamfighcie zrobiłeś swoje, nawet po dedzie twój team powinien to wygrać i spushować przynajmniej inhibitor.

Like <3

Opublikowano

Nasusem bardzo łatwo się cerruje gry, ale jak umiesz farmić z Q, ponieważ masz wtedy to Q mocniejsze :) do tego dochodzi ulti mocne i slow dobry więc mocny pick na tej dywizji co jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...