Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flashbang

piszeoffline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym wszystkich przywitać, ponieważ jest to prawdopodobnie mój pierwszy post na tym forum.

Przechodząc do rzeczy mam problem dziwnej natury. Otóż postanowiłem wrócić do CF NA wszystko fajnie, gra się dobrze i nagle wyskakuje okienko "Sent report error?", ale nie w tym rzecz, z wyskakującym okienkiem w różnych fazach gry poradziłem sobie, ale zauważyłem, że teraz wyskakuje mi to okienko tylko i wyłącznie kiedy dostanę flashem. Nie wiem czym jest to spowodowane, szukałem na różnych forach i nie znalazłem odpowiedzi, więc postanowiłem napisać tutaj. próbowałem grać nawet na najniższych ustawieniach, ale to nic nie dało.

mój system to Win 7 64bit

Grafika Radeona 7600M

procesor i5 2.5GHz

Mam nadzieję, że jesteście mi w stanie pomóc. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak próbowałem, nawet nową instalke pobrałem i nic. Konkretniej z tym flashem to jest tak, że jak dostanę jego "pełną siłę" to wyskakuje błąd, a jeżeli jestem dalej albo stanę plecami to mnie nie wywala, a przynajmniej nie za każdym razem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogą być problemy z kartą graficzną :) Kupuj w "Item Shop" Okulary przeciw flashom ;) Nie wiem jak on się dokładnie nazywają ale są takie Chyba "Flashgooge"

Opublikowano

Możliwe bo gram na lapku mam zintegrowaną intela HD Graphics 4000 i dedyka radeona HD 7600M Series

[EDIT]Jednak nie, gram na dedyku aktualne sterowniki i dalej to samo

[EDIT2] Nie wiem czy to ważnie więc napiszę. Po włączeniu gry wyskakuje mi chmurka "schemat kolorów został zmieniony na podstawowy Windows7" lub coś takiego. Czy to normalne? jeżeli nie to jak to zmienić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...