Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FPS

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Advence System 7

Mam Game Booster

Tryb wydajności w windowsie.

Windowsa 7

RAM:3GB

PROCESOR: AMD ATHLON 2X Dualcore 64 5400+ 3.08Ghz podkręcony z 2.80 Da sie go jakoś podkręcić?

Bardziej

Grafika:ATI RADEON HD 3200 GRAPHICS Da sie podkręcić jakoś?

Mam do 40/45. 50 to CUD Mogę wyciągnać stałe 50/60?

Jak mogę podkręcić karte/procka i do ile moge jak sie wgl da.

Opublikowano

Ustaw ustawienia na najniższe, zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, jeśli to możliwe to zdefragmentuj dysk, przeczyść rejestr za pomocą ccleanera, wyłączaj lolclient.exe podczas ładowania gry(po skończeniu będziesz musiał się ponownie zalogować). Może 60 fps wyciągniesz.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Karta do wywalenia,na niej Ci się filmy będą ciąć ..Jak chcesz procek kręcić to podaj zasilacz/płytę główną oraz temperatury z np. AIDA,a potem bios,OC tweaker i tam podkręcasz mhz procesora(pierw polecam ustawić C&N również w biose)

Opublikowano

Karta do wywalenia,na niej Ci się filmy będą ciąć ..Jak chcesz procek kręcić to podaj zasilacz/płytę główną oraz temperatury z np. AIDA,a potem bios,OC tweaker i tam podkręcasz mhz procesora(pierw polecam ustawić C&N również w biose)

Zasilacz 230V :D

Opublikowano

Zasilacz 230V :D

Z tego co na PW mi wysłałeś to zasilacz nie z czarnej listy no i linie 12 V,ale jeśli nawet go wykręcisz te 3,2-3,4 z tą kartą nie przyniesie większych efektów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...