Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sposób na gildie

mrozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Wiem, że tego typu tematów było już mnóstwo (znalazłem kilka, jednak daawno nieaktualizowanych, więc nie są one źródłem rzetelnych informacji).
Do rzeczy:
Przerabiam serwer na survival i planuję wrzucić tam plugin mcMMO, jednak w nim brakuje mi cuboidów. Jak wiadomo z pomocą lecą nam gildie.
Jednakże...
Plugin Factions teraz potrzbuje mcCore, więc nie jest to już tylko jeden, a dwa pluginy, które będą bezczelnie żerować na moim ramie.
Szukam mniejszej (wiadomo, z mniejsza ilością opcji) alternatywnej wtyczki do serwera, która pozwoli mi na:
- cuboid (może być, że tylko jeden i w danym miejscu)
- tag na czacie
- zapraszanie/wywalanie ludzi z gildii - wiem, że to oczywiste xD
- miło by było jeśli już w danym pluginie będzie "załóż gildie za 5 dirta i 2 cobble'a"

Dziękuje za pomoc :)

Pozdrawiam:
mrozo

P.S. Jeśli ktoś ma doświadczenie z mcMMO to proszę od razu o opinię - jesz cze się tym pluginem nie bawiłem :D

Opublikowano

Wygląda całkiem obiecująco, dzięki :)

Ktoś poleca też ten skrypt? A może coś innego?

Nadal czekam na opinię dot. mcMMO

Opublikowano

UC,to najlepszy plugin (skrypt),na gildie.; )

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Poszukaj skryptow, jest tego pelno. Aczkolwiek jezeli nie chcesz skryptu na gildie to polecam ci plugin na gildie by fush, nie bedzie moze tagow na chacie ale sa cuboidy, zalozenie gildii kosztuje itemki (mozesz je sam ustawic) i oczywiscie mozesz zapraszac wywalac oddawc lidera : )

Opublikowano

@UP gildie by fush mają mnóstwo bugów. UC jest najlepszy, ma bardzo wiele opcji. Jest rozbudowany jak trza, że tak powiem ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...