Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Skarner Solo top

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Co myślicie o skarnerze na solo topie? Powiem tak , postać rzadko widywana. Na poziomie bronze/silver ludzie nie wiedzą jak na niego grać. Z 5 Gier rankingowych w s3 wygrałem 5 na solo topie. Fiora, Jax , Vladimir ,Darius czy Nasus nie mają żadnych szans naprzeciwko spamerowi. Skarner jak dla mnie bardzo dobrze nadaje się na solo topa. Posiada sustaina dość sporego gdy wymaxujemy nastepne E.

Maxując na początku Q mamy dość spory dmg. Jeżeli mamy już rekawice na takiego ad klikacza typu trynda czy nasus to nie mają szans uciec przed nami. Jedyny minus to brak escape ale mvs musi wystarczyć.

Reasumując

+ Latwa farma ( Q+ E+ REKAWICA )

+ Przyzwoity DMG

+ Tanky

+ Shield

+ Sustain

+ Przygwożdzenie

+ slow..

+ passywka redukująca cd spelli.

+ Attack Speed

- Slaby na ranged

- Brak dobrego Escape mechanizmu

- Manożerność.

Co sądzicie o skarnerze na solo topie?

Powiem tak vayne i skarnera nie ma lecz jeżeli ktoś pickuje taką postać typu Fiora,Trynda to jak najbardziej skarner sie na nich sprawdza.

Opublikowano

No co ty gadasz ziomek pająk jest ałt of meta dopóki riot go nie zriłorkuje, pozdro 700

Opublikowano

Ja jeszcze nie mam dywizji ale kupiłem go. I nawet dobrze mi się nim gra. Polecam kupowanie tego przedmiotu co są 3 takie świecące miecze po tym jest naprawdę op. Ale co ja się znam.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Na topa nie, jezeli chcesz nim grać to only jungle albo najlepiej wcale, są lepsi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...