Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I'M Lee Sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem sobie VIP'a do bola na miesiąc i pierwsze co to sprawdziłem skrypt o którym ludzie mówili ze jest bardzo dobry a dokładnie " I'M Lee Sin". Jestem strasznie niezadowolony z tego skryptu. Skrypt ogólnie jest dobry jeżeli chodzi o dobijanie z ulta i ignitem i inne różne kalkulowanie dmg czy coś w tym stylu ale 90% Q to miss'y. Też tak macie? Ja osobiście uważam że już lepiej bym zagrał bez skryptu niż z nim. Ja go źle używam czy po prostu ten skrypt ma teki słabe prediction?

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

W temacie poszukaj na końcu, ktoś wrzucał poprawiony z Prodiction.

Opublikowano

Ping ma zawsze koło 45

W temacie poszukaj na końcu, ktoś wrzucał poprawiony z Prodiction.

A dokładniej? Ten temat ma 60 stron

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Didn't really try to figure out how Klokjes combos work, just replaced the spots it casted Q with a new function that uses PROdiction. Test and let me know if something isn't working. I enjoy playing lee sin (This script) and hated having to run ImAimming and this script to utilize it.

It's using prodiction. The insec and harass combo should be working (Haven't fully tested). Use this until Klokje has time.

Proszę bardzo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Zacznijmy od tego, że musisz mieć VIP`a na BoL`u. Póżniej wklejasz go do C:\BoL\Scripts oczywiście jeżeli masz na innym dysku niż C to wklejasz tam gdzie twój BoL się znajduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...