Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metiny 40?/45/50/55

palldino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam surke 36 wp. Pytanie jest takie:

Czy dam rade z tym eq:

- fms +9 sr 31 z kd potwora +3

- yy +7 2kpz odp 6% na strzaly kd uniku +4 i uchylki +3

- wyz +7

- 5katna +7

- srebrna brasna +9 ze srebrami

- ebo +9 j/w tyle ze ebonity

- buty 1kpz + odp na strzaly 14%

- do tego dojdzie naszyjnik 1kpz

Mam jakies szanse z tymi metinami na 52 lvl jakbym go dobil? na pewno cos skile pojda wyzej do tego czasu + dojdzie strach.

Aktualne skile: ostrze m3/4 i zbrojka 3/4 i jade kolejna w strach.

Opublikowano

o wlasnie wiedzialem ze o czyms zapomnialem eh

fms +9 sr 31 i kd potwora +3 / dodalem do 1 postu tez

@

Bufka jakos specialnie nie chce mi sie robic ;d

@nizej

czytaj.. pisze ze chce dobic 52 lvl i pytam czy na tym lvl z tym eq dam rade lajtowo je bic ;p

Opublikowano

Na 36 lvlu nie dasz rady :) Podciągnij do 42 lvla i załatw lepsze eq. Masz jakiegoś buffa??

@Up to fms spoko. Buffa ogarnij sobie za kase bez pt :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

.. wy czytacie wgl caly post czy tylko srodek? z

Jasno zadane pytanie:

Czy na 52 lvlu z tym eq, ktore jest podane w 1 poscie dam rade 'lajtowo' bic te metki dla zarobku? ... do skilli dojdzie strach na m ofc.

@nizej

chodzi mi o posty innych ze na 36 lvl nie dam rady.. jezeli ja pytam czy na 52 dam rade a nie 36 omg.. i chodz o te metki co sa podane w nazwie.

Opublikowano

@Up Napisałes to by sie wywyższyć?? Wydaje mi sie ze post byl edytowany.

@Na 52 lvlu lajcikowo ;d

A konkretnie jakie metki?? Edytuj i napisz to w poscie ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Posiadam surke 36 wp. Pytanie jest takie:

Czy dam rade z tym eq:

- fms +9 sr 31 z kd potwora +3

- yy +7 2kpz odp 6% na strzaly kd uniku +4 i uchylki +3

- wyz +7

- 5katna +7

- srebrna brasna +9 ze srebrami

- ebo +9 j/w tyle ze ebonity

- buty 1kpz + odp na strzaly 14%

- do tego dojdzie naszyjnik 1kpz

Mam jakies szanse z tymi metinami na 52 lvl jakbym go dobil? na pewno cos skile pojda wyzej do tego czasu + dojdzie strach.

Aktualne skile: ostrze m3/4 i zbrojka 3/4 i jade kolejna w strach.

Trochę zepsułeś z rozdawaniem skilli. Po ostrzu powinnien być strach . Dlaczego ? O wiele lepszy w expie niż te kilka ptk. defa od zbrojki . Co do tych metinów zainwestuj w buffa żebyś miał przynajmniej tą pomoc na m1 lub błogo.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wy se chyba kpicie ja z 7k pz i itemkami na 34lvl dawałem rade ubijac Metiny 45 z 50 mialem problemy jezeli chodzi o moby czasem padłem. czas bicia 5-7 min z buta ... jezeli masz boja spokojnie z takimi itemkami dasz rade na metinach 50 lvl z 55 bedzie słabo. jak wbijesz 41lvl postarasz się o tarcze i helm z bonami do PZ plus NNO nie ma mowy byś padł na metinie 55. Tyle w temacie jeżeli ja bodym daje rade ze słabszymi itemkami to on na pewno da rade. zresztą bierz konia teleport pustynia i sie przekonaj ...

Opublikowano

Czyli jak wbije sura ten 52 lvl to z tym eq dam rade bic te metiny? Bo chce dobic ten lvl i zatrzymac sie dla zarobku lepszego.

#edit

Dodam ze mam boja 16lvl dow ;p

Opublikowano

dasz na luzie podobna postka biłem

taki off, nie chce zakładac kolejnego tematu

czemu moj kazdy post na metin2.pl zostaje skasowany xD? jaki by post nie napisal zawsze skasuja mi i nawet nie wiem za co, to samo kazdy wkleja ss, ja wklejam i skasowany.. xD

Opublikowano

na 41 dasz nawet rade, kup tarcze na 41 +5/6/7 da wiecej defa jeśli sie nie myle, zbrojke na 42 +7 minimum, przy metinach 45 uwazaj zeby za duzo zawadiakow sie nie zrespilo bo potem nie dasz rady tego ubic (ubijaj na bierzaco najlepiej). Zrob sobie tego buffka zebys mial pomoc smoka chociaz m1 ... to duzo da a wyexpic 18 poziom to naprawde pikuś :)

Opublikowano

Bez problemu ubijesz metka 40lv oraz powinieneś ubić metka 55lv

problem będziesz miał z metkiem 45lv wtedy jak wylecą zawadiaki, inaczej też ubijesz raczej normalnie, za to z metkiem 50lv będziesz miał problem z każdym respem :x

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To w co isc pierw buffem? pomoc smoka czy blogo? Postaram sie go wyexpic do 35 tylko co wziac sobie na bufa jako 1?

@edit

i jak isc w statach tym bufem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...