Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Komputerem.

Namegar

Pytanie

Opublikowano

1. Używam Google chrome. Gdy otwieram nową kartę i chce przełączać myszka pomiędzy nimi to wtedy gdy kliknę na którąś z nich to mi się ona wyłącza, tak samo jakbym kliknął X. Nie mogę też kliknąć w ulubione,ustawienia itd.

2.Gdy przytrzymam lewy przycisk myszy np przez 5 sekund to mam go wciśnięty cały czas np. w counter-Strike 2d gdy strzelam i puszcze strzał to dalej mi strzela dopóki nie kliknę ponownie LPM.

3. Ściagłęm JDownloader i zamierzałem ściągnąć lego indiana jones .W pierwszym parcie było wszystko ok,ale następnego dnia gdy chciałem dokończyć pobieranie to nie mogłem nic klikać w JDownloaderze , ale na pulpicie mogłem normalnie .Wtedy zaczęły sie rzeczy (pkt 1,2) .Klikając spacje pobrałem cała gre ,ale wyskoczył błąd " Sorry,but your machine is unable to run this game. It requires a graphic card which supports Pixel Shaders v1.1. The game will now Exit!.

.Teraz gdy chce włączyć gre to musze ozywać programu 3d analyze. W menu lego indiana jones mogę przesuwać strzałkami ale już nie mogę kliknąć enter by wybrać np opcje sterowania , ale gdy kliknę alt + tab to mi się włączają te ustawienia. I gdy włączyłem już gre mam taki ciemniejszy niż normalnie obraz.

Przeskanowałem komputer AVG antivirus Free 2014 i wykryło mi 1 wirus wirus worm/generic_r.GK i nie wiem jak go usunąć bo możliwe że te problemy są od niego ,ale pisze mi że wirus został przeniesiony do przechowywali wirusów i nic nie mogę z nim zrobić ale możliwe że on nadal działa . Dodam że mam zintegrowaną karte graficzną.

Proszę o pomoc , z góry dziekuję

PS: Sorry za moje pojeb... zdania ale nie wiedziałem jak to napisać.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...