Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plamka11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyjdzie. To koniec. Może kiedyś będzie 2 sezon, ale jakoś specjalnie nie czekam, bo to zwykły tasiemiec, będzie emitowany przez kilka lat, wątpie, że mi się by nie znudziło, napewno też bym wkońcu z tego wyrósł

finalrender.png

Opublikowano

Nie wyjdzie. To koniec. Może kiedyś będzie 2 sezon, ale jakoś specjalnie nie czekam, bo to zwykły tasiemiec, będzie emitowany przez kilka lat, wątpie, że mi się by nie znudziło, napewno też bym wkońcu z tego wyrósł

Jak masz gówno a nie pojęcie to się nie wypowiadaj, manga jest kontynuowana już w miarę do przodu i na przestrzeni najbliższych kilku miesięcy do myślę roku, półtora powinno być wznowienie

serii i początek nowego arcu.

I naucz się układać zdania bo stylistyka rodem z podstawówki, nawet nie. I te przecinki ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak masz gówno a nie pojęcie to się nie wypowiadaj, manga jest kontynuowana już w miarę do przodu i na przestrzeni najbliższych kilku miesięcy do myślę roku, półtora powinno być wznowienie

serii i początek nowego arcu.

I naucz się układać zdania bo stylistyka rodem z podstawówki, nawet nie. I te przecinki ...

Masz racje, ostatnie zdanie brzmi dziwnie. Pisałem szybko i nie sądziłem, że się ktoś do tego przyczepi ;) Nie wiem czemu się tak wkurzyłeś, pisząc "Nie wyjdzie" miałem na myśli ten 337 odcinek, bo o to pytał autor tematu. Drugi sezon raczej będzie

finalrender.png

Opublikowano

Masz racje, ostatnie zdanie brzmi dziwnie. Pisałem szybko i nie sądziłem, że się ktoś do tego przyczepi ;) Nie wiem czemu się tak wkurzyłeś, pisząc "Nie wyjdzie" miałem na myśli ten 337 odcinek, bo o to pytał autor tematu. Drugi sezon raczej będzie

To nie jest podzielone na sezony tylko na arci i raczej na pewno będzie tylko wystarczy czekać.

Opublikowano

Ale 2 sezon anime

Dlaczego 2 sezon xD kontynuacja, równie dobrze mogą nawet dać epa jakby następnego bo to nadal to samo, ewentualnie jakiś przydomek dodadzą tej serii

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dlaczego 2 sezon xD kontynuacja, równie dobrze mogą nawet dać epa jakby następnego bo to nadal to samo, ewentualnie jakiś przydomek dodadzą tej serii

Niby mogą, ale wątpie, że tak zrobią. Raczej będzie "Bleach 2" albo "Bleach coś tam coś tam"

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...